Po sprogimo pirtyje žuvo moteris

Po sprogimo pirtyje žuvo moteris

Sekmadienio rytą Vilniuje po sprogimo sugriuvo dalis pirties pastato, žuvo joje dirbusi moteris.

Pranešimas, kad Subačiaus gatvėje 49 A įvyko sprogimas ir sugriuvo dalis pastato, Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas 5.02 val. Pranešta, kad viduje gali būti nukentėjusiųjų.

Nurodytu adresu vietą atvykusiems gelbėtojams buvo pranešta, kad pirtyje galėjo būti žmonių. Todėl ugniagesiai rankomis pradėjo ardyti griuvėsius. Pasak ugniagesių, paaiškėjo, kad gelbėjimo darbams pavojų gali kelti iš griuvėsių kyšantys elektros laidai. Į įvykio vietą buvo iškviesti elektrikai.

Kai elektrikai atjungė pastatui tiekiamą elektros energiją, gelbėjimo darbai buvo pratęsti, rašo 15min.lt.

Paaiškėjo, kad per sprogimą pastate buvo dvi moterys. Pastato sargė išsigelbėjo. Ji vėliau sakė, kad per incidentą buvo kitoje patalpoje, nei įvyko sprogimas.

Netrukus buvo rasta antros moters – pirties kūrikės – rankinė.

Gelbėtojams toliau ardant griuvėsius kūrikės kūnas rastas apie 7.20 val. Moteris buvo užversta plytgaliais, betono gabalais ir kitomis pastato dalimis. Kūną ugniagesiams iš po griuvėsių ištraukti pavyko ne iš karto, nes nuo jo reikėjo nurinkti nemažai sugriuvusio pastato dalių.

Pirties sargė pasakojo, kad iš vakaro katilas būdavo įjungiamas, o apie 5 val. išjungiamas. Manoma, kad sprogimas įvyko kūrikei nuėjus išjungti katilo.

Pirtis, kurioje įvyko sprogimas, buvo gana populiari tarp gyventojų. Ji prieš kelerius metus buvo renovuota, atnaujinta.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder