Sekmadienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės, sužaloti - šeši

Sekmadienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės, sužaloti - šeši

Sekmadienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės, nukentėjo - šeši.

16.10 val. Kaišiadorių rajono Gudienos kaime 26 metų A. B. vairuojamas "VW Golf" sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su priešpriešinio eismo juosta važiuojančiu motociklu "Honda VT1100", kurį vairavo dvidešimtmetis H. K. Per eismo įvykį žuvo motociklu kartu važiavusi 21 metų mergina, o vairuotojas dėl kūno sumušimų pristatytas į Kauno ligoninę.

16.50 val. Vilniaus rajono, Rudaminos kaime, 62 metų E. R. vairuojamas automobilis "Audi 80" išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Peugeot 605", kurį vairavo dvidešimtmetė A. S. Per eismo įvykį nukentėjo automobilio "Audi" keleivės - 62 metų R. R. ir 37 metų M. R. bei "Peugeot" vairuotoja ir keleiviai - keturiolikmetis D. S. ir devyniolikmetis A. S.

17.30 val. Kretingos rajono Drumulio kaime 39 metų moters vairuojamas keturratis motociklas "Kymco MXU500" išvažiavo į priešingą kelio pusę, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į griovio sankasą bei medį. Eismo įvykio metu žuvo vairuotoja.

18.15 val. Lazdijų rajono Salų kaime 44 metų amžiaus pasieniečio vairuojamas automobilis "Audi 80" partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį trejų metų berniuką. Vaikas dėl galvos traumos paguldytas į Kauno ligoninę. Pareigūnas eismo įvykio metu nebuvo tarnyboje, buvo neuniformuotas ir blaivus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder