Suimtasis areštinėje išdaužė stiklo paketą

Sielvartas nuvedė į areštinę

Sielvarto dėl motinos mirties palaužtas alkoholio padauginęs klaipėdietis ne tik atsidūrė areštinėje, bet ir prisidarė problemų, galinčių jį nuvesti iki teisiamųjų suolo.

Užvakar po pietų Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo apie viename Vyturio gatvės name, savo bute, aptiktą mirusią 61 metų moterį. Jiems atvykus į įvykio vietą apie 14 val., bute buvo ne tik ritualines paslaugas teikiančios įmonės atstovai, bet ir velionės sūnus. Buvo akivaizdu, kad 39 metų vyras yra neblaivus.

Policininkams pildant tokiais atvejais būtinus dokumentus, klaipėdietis jiems negailėjo keiksmažodžių ir grasinimų. Vienu metu jis trumpam dingo kitame kambaryje ir netrukus iš jo išėjo rankoje laikydamas pistoletą bei pareiškė, jog tuoj iššaudys pareigūnus ir kitus bute esančius asmenis.

Bandymai savo veiksmų nesuvokiantį vyrą įkalbėti gražiuoju atiduoti ginklą baigėsi nesėkmingai, tad policininkams teko panaudoti kovinių imtynių veiksmus. Vyras greitai sutramdytas ir surakintas antrankiais. Pistoletas „Makarov“ iš jo atimtas. Paaiškėjo, kad leidimo laikyti ginklą jis neturėjo.

Į alkotesterį agresyviai nusiteikęs klaipėdietis įpūtė 2,11 promilės. Klaipėdietis dviem paroms uždarytas į areštinę. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Parengta pagal  dienraštį „Vakaro žinios“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder