Sučiupo mamą su dukryte sužalojusį vairuotoją

Sučiupo mamą su dukryte sužalojusį vairuotoją

Ilgai atsimins savo 56-ąjį gimtadienį Aleksandras P., kuris sukėlė avariją, po kurios ligoninėje atsidūrė keleivės: mama ir penkerių metukų mergytė.

Antradienį, apie 19.30 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Smiltelės gatvėje įvyko avarija, o ją sukėlęs neblaivus vairuotojas ketina pabėgti.

Smiltelės gatvėje, netoli sankryžos su I. Simonaitytės gatve, automobilio "Peugeot Partner" vairuotojas nesugebėjo sustabdyti savo automobilio ir šis trenkėsi į "Renault Megane" galą, kurio ekipažas laukė, kol automobilių kolonai užsidegs žalias šviesoforo signalas.

Po avarijos vyrai išlipo pakalbėti, tačiau su "Peugeot Partner" vairuotoju nepavyko blaiviai pasišnekėti, nes jis buvo labai girtas.

Kol buvo kviečiama policija ir medikai, avariją sukėlęs vairuotas bandė dingti I. Simonaitytės gatvės namų kiemuose, tačiau jam toli nubėgti neleido automobilio "Renault Megane " vairuotojas Darius G. , gim. 1986 m. Jis parsivedė bėglį atgal į avarijos vietą.

Kai atvyko policijos pareigūnai, jie nustatė, kad avarijos kaltininkas yra girtas. Kaip tik antradienį savo gimimo dieną šventusiam Aleksandrui P. nustatytas vidutinis girtumo laipsnis - 1,66 prom. alkoholio.

Jis su savo girtumu nesutiko, parašų ant dokumentų nesudėjo. Tačiau liudininkai nurodė būtent šį asmenį, kaip vairavusį automobilį "Peugeot", ir kaip asmenį, kurį iš tamsių kiemų parsivedė nukentėjusysis.

Į ligoninę išvežtos automobilio "Renault Megane" keleivės: mama ir penkiametė mergaitė. Apie jų sužalojimus antradienio vakarą žinių dar nebuvo.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder