Taikos prospekte užpulti 3 vaikinai

Taikos prospekte užpulti 3 vaikinai

Pirmadienio vakarą, apie 23.31 val. gautas pranešimas, kad Taikos prospekte, Klaipėdoje keli jaunuoliai mušasi ir galimai turi peilį.

Atvykus į vietą, pagal liudytojų nurodytus požymius, Taikos prospekte, naktiniame bare buvo sulaikytas 2002 m. gimęs vaikinas, kuris buvo neblaivus (0,62 prom.). Vaikinas pripažino dalyvavęs muštynėse su dar keletų žmonių, kurių duomenų nurodyti negalėjo.

Vaikinas nurodė, kad jį ir jo draugus užpuolė du nepažįstami asmenys. Likusių konflikto dalyvių įvykio vietoje nebebuvo. Įvykio vietoje rastas vaikinas perduotas mamai.

Už pusantros valandos, apie 01.04 val. gautas pranešimas iš ligoninės, kad apie 00.26 val. į ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi 2000 m. ir 1999 m. gimę vaikinai, kurie paaiškino jog Taikos prospekte, Klaipėdoje, juos sumušė nepažįstami asmenys.

2000 m. gimusiam asmeniui diagnozuotas dešinės plaštakos sumušimas, nubrozdinimas. Gydomas ambulatoriškai. 1999 m. gimusiam vaikinui diagnozuota krutinės durta žaizda. 1999 m. gimęs vaikinas iš ligoninės savavališkai pasišalino.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder