Vairuotojo nesustabdė net šūviais

Vairuotojo nesustabdė net šūviais

Įtardami, kad vairuotojas girtas, policijos patruliai negalėjo sustabdyti automobilio net jį apšaudę, tačiau pažeidėjas galiausiai atėjo pasiduoti pats ir atsidūrė areštinėje.

Viskas prasidėjo šeštadienio naktį apie 2 val. Panevėžyje, Ateities gatvėje.

Įtardami, kad automobilį "Volvo V40" vairuoja neblaivus žmogus, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių kuopos mobiliojo būrio pareigūnai bandė mašiną sustabdyti. Tačiau vairuotojas nepakluso ir nuvažiavo.

Patruliai ėmė vytis, bet bėglys neleido aplenkti, blokavo patrulių automobilį "VW Golf", teigiama Policijos departamento pranešime.

Išvažiavus iš Panevėžio kelyje Šiauliai-Panevėžys, ties Berčiūnų kaimu, vienas pareigūnas iš tarnybinio ginklo GLOCK-19 iššovė tris kartus į orą, tačiau automobilis nestojo ir pasuko link Daukniūnų gyvenvietės.

Kai patruliai pasivijo sprunkantį automobilį ir bandė jį lenkti, pažeidėjas taranavo tarnybinį "VW Golf" ir šis nuvažiavo nuo kelio. "Volvo V40" taip pat nuriedėjo nuo kelio ir sustojo.

Policininkams išlipus ir einant prie pažeidėjo automobilio vairuotojas apsisuko ir važiavo link pareigūnų, bandydamas juos partrenkti, todėl vienas policininkas iš tarnybinio ginklo GLOK-19 iššovė 10 šūvių į automobilį. Tačiau pažeidėjas išvažiavo ant kelio ir nurūko tolyn.

Vėliau "Volvo V40" su peršautomis padangomis ir antvožu surastas už 2 km laukuose be vairuotojo.

Įtariamasis T. R. (gimęs 1984 m.) pats atėjo į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Jis uždarytas į areštinę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder