Vienam - piešinys, kitam - kapų žvakė

Vienam - piešinys, kitam - kapų žvakė

Kol vieni skundžiasi automobilių vietų trūkumu daugiabučių namų kiemuose ir savo transporto priemones palieka ant šaligatvių, kiti tokias mašinas niokoja.

Nauja savaitė nesmagiai prasidėjo vienam klaipėdiečiui, kurio automobilis buvo apipaišytas baltais dažais. Incidentas sulaukė didelės internautų reakcijos, kurie pasidalijo į dvi barikadų puses. Vieni tepliotojus gynė, kiti - smerkė.

"Palik raštelį, iškviesk policiją, kam gadinti svetimą turtą?" - retoriškai klausė vienas internautas.

"Kitą kartą žinos, kur statyti, nes kitaip nesupranta. Šaunuolis, kas tai padarė", - rašoma kitame komentare.

Ir nors tokie ar panašūs atvejai uostamiestyje nėra dažni, jų pasitaiko. Ant kai kurių transporto priemonių, stovinčių ant šaligatvių, padedamos ir uždegamos kapams skirtos žvakės, praduriamos padangos.

Antradienį iki pietų policija apie šį atvejį pranešimo nebuvo sulaukusi.

"Pasitaiko atvejų, kai ant šaligatvių palikti automobiliai būna subraižomi. Kiekvieną atvejį reikėtų vertinti individualiai. Regis, praeitais metais automobilis buvo apmėtytas kiaušiniais. Ten jau vyko konfliktas. Kieme vietos yra mažai, žmonėms vietos trūksta, reikia draugiškai sutarti, nepatingėti automobilį pastatyti toliau, leistinoje vietoje.

Ant šaligtavių pastatytų automobilių savininkus baudžia ir Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius. Jie tikrina ir reaguoja į gyventojų skundus", - vakar "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Pasak jos, jeigu transporto priemonės savininkas kreipiasi į policiją dėl turto apgadinimo, pradedamas tyrimas ir aiškinamasi aplinkybes.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder