Vienuolikmetis išėjo pas žuvusį broliuką

Vienuolikmetis išėjo pas žuvusį broliuką

Vakar Kelmėje pašarvotas 11 metų šio rajono gyventojas, praėjusio penktadienio vakare žuvęs eismo įvykyje. Šiandien vaikutis bus išlydėtas į Kelmės kapines - čia ilsisi ir nelaimingojo broliukas, kurį prieš keliolika metų iš gyvenimo išplėšė nelaimingas atsitikimas.

Vienuolikmetis žuvo, o jo bendraamžė mergaitė buvo sužalota, kai iš autobuso išlipusius ir į kelią išbėgusius du vaikus partrenkė pro šalį važiuojantis automobilis. Šitaip penktadienį baigėsi vienos Kelmės mokyklos moksleivių ir jų tėvų kelionė namo po išvykos į Šiaulius. Žuvusiojo motina buvo tarp tėvų, dalyvavusių šioje kelionėje.

Skaudi nelaimė apie 20 val. įvyko Kelmės rajone, kelyje Kelmė - Šaukėnai. Kelmės link moksleivius ir jų tėvus vežantis autobusas "Mercedes Benz" čia sustojo išleisti viename kaime gyvenančius ekskursijos dalyvius. Iš dešiniajame kelio kelkraštyje sustojusio autobuso išlipusius ir pro autobuso galą į kelią išbėgusius 11 metų berniuką bei jo vienmetę mergaitę partrenkė nuo Kelmės tuo metu atvažiuojantis automobilis "Toyota Avensis", kurį vairavo 25 metų vyras. Automobilio parblokštam paaugliui medikai jau niekuo padėti negalėjo. Avarijos metu sužalota jo bendraamžė buvo skubiai pristatyta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką bei paguldyta stebėti dėl įtariamos galvos smegenų traumos. Nukentėjusiosios gyvybei pavojus negresia.

Dėl berniuką pražudžiusio eismo įvykio Kelmės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Alkoholio matuokliu nustatyta, kad vaikus partrenkusio automobilio vairuotojas buvo blaivus. Tai dar turės patvirtinti vairuotojo kraujo tyrimas. Nelaimės aplinkybes tiriantys policijos pareigūnai kol kas ieško atsakymo į klausimą, kas nulėmė įvykusią tragediją.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder