Vilniaus rajone nuskendo trys žvejai

Vilniaus rajone nuskendo trys žvejai

Vilniaus rajone, Asvejos ežere, trečiadienio popietę nuskendo trys žvejai. Tragiškai nepasibaigė žvejyba ir Trakų seniūnijos Alsakio ežere. Čia ugniagesiai gelbėtojai išgelbėjo vyrą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad Trakų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai skubėjo gelbėti poledinės žūklės mėgėjo. Apie 12.58 val. buvo gautas pranešimas, kad Alsakio ežere, Glitų kaime, Trakų seniūnijoje, skęsta žmogus. Atvykus į įvykio vietą, nelaimėlis pastebėtas vandenyje apie 50 metrų nuo kranto. Ugniagesiai prisirišo virvę bei panaudojo specialią įrangą ir ledo roges, suspėjo pačiupti skęstantį žveją bei ištraukė jį į krantą. Nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos.

Skaudi nelaimė įvyko Asvejos ežere. Apie 13.35 val. buvo gautas pranešimas, kad Asvejos ežere, Ankštos kaime, Sužionių seniūnijoje, Vilniaus rajone, nuskendo trys žvejai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas įspėja, kad šiuo metu ledas jau netvirtas ir vaikščioti ant jo bei žvejoti draudžiama, nes žvejai rizikuoja ne tik savo, bet ir gelbėtojų gyvybėmis.

Vien per praėjusį savaitgalį ugniagesiai gelbėtojai ištraukė tris skenduolius, iš jų vieną vaiką, ir aštuonis skendusius žvejus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder