"Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2" žiūrimiausias savaitgalio filmas Šiaurės Amerikoje

"Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2" žiūrimiausias savaitgalio filmas Šiaurės Amerikoje

Vos atkeliavęs į pirmuosius pasaulio kino teatrus naujasis kino studijos „Sony Pictures Animation“ filmas „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2“ (angl. „Cloudy with a Chance of Meatballs 2“) Šiaurės Amerikoje tapo tikru hitu. Spalio 25 dieną Lietuvą pasieksiantis filmukas, kuriame herojams tenka grumtis su spalvingais maisto monstrais, pakerėjo publiką puikiu humoru, energingumu išradingumu ir puikiais vaizdais.

Kaip pranešė Hollywoodreporter.com, vos pasiekęs Šiaurės Amerikos kino teatrus filmas „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2“ tapo savaitgalio lyderiu, buvo rodomas 4 tūkst. kino teatrų ir surinko solidžią 35 mln. JAV dolerių sumą. Kino filmų vertinimus pateikiančiame Portale CinemaScore.com animacinis filmas gavo aukštą „A-“ įvertinimą. „Žmonės pamilo filmų „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša“ idėją. Šiaurės Amerikoje naujoji juosta jau sulaukė pripažinimo, tikimės, kad pasaulio mastu žiūrovai taip pat neliks jai abejingi. Šis animacinis filmas – tikras mūsų kompanijos hitas, tinkantis kiekvienam didelės šeimos nariui“, – žiniasklaidai sakė „Sony“ tarptautinio platinimo prezidentas Rory Brueris.

Filme „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2“ žiūrovai išvys kaip rutuliojasi jauno išradėjo Flinto nuotykiai. Jis su bičiuliais buvo priverstas išvykti iš gimtojo miestelio po jame praūžusios maisto audros 2009-aisiais. Dabar Flintas gyvena mokslininkų saloje, kurioje karaliauja pažanga ir vystomi netikėčiausi bei moderniausi išradimai. Tačiau šiame rojuje įsikūręs vaikinas galiausiai nutaria apsilankyti gimtinėje.

Atvykęs čia Flintas suvokia, kad prieš kelerius metus sutramdyta maisto gaminimo mašina vėl atgijo – dabar ji gamina ne paprastą maistą, o maisto mutantus. Gyvi agurkėliai, mėsainiai-krabai, alkani paplotėliai-krokodilai, bulvės-begemotai, mangai-flamingai, krevetės-bezdžionės ir daugybė kitų neįtikėtinų būtybių sukūrė savo pačių pasaulį, kuris žmonėms nė nesisapnavo. Tačiau Flintas su bičiuliais privalo naujuosius mutantus sutramdyti, mat ne visi yra nusiteikę draugiškai – kai kurie grėsmingieji monstrai trokšta pasiekti žmonių pasaulį, o tada mūsų planeta gali pasikeisti negrįžtamai.

Flinto ir jo bičiulių kovą su maisto mutantais spalvingame ir nuotykių kupiname animaciniame filme visai šeimai „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2“ Lietuvos žiūrovai išvys jau nuo spalio 25 dienos.

Filmo „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša 2“:

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder