Klaipėdoje - nuotaikingos ir pašėlusios komedijos

Klaipėdoje - nuotaikingos ir pašėlusios komedijos

Po atostogų rugpjūtį sugrįžusi Juozo Miltinio dramos teatro trupė tradiciškai keliaus gastrolių į pamarį ir pajūrį - Klaipėdą, Palangą, Šilutę, Kretingą, Gargždus.

Klaipėdos Žvejų rūmuose bus pristatomi du spektakliai. Rugpjūčio 20 dieną, 18 val., klaipėdiečiai galės išvysti Rėjaus Kunio ir Džono Čepmeno komediją "Misis Markhem miegamasis". Dar kartą teatro trupė Žvejų rūmuose pasirodys rugpjūčio 25 d., 19 val., ir pakvies žiūrovus praleisti vakarą žiūrint nuotaikingą komediją "Beprotiškas savaitgalis".

Premjerinis spektaklis, 2-jų dalių komedija "Misis Markhem miegamasis" - puiki juoko dozė, nes scenoje karaliaus klasikinė Brodvėjaus komedija. Žiūrovai jau puikiai įvertino ją parašiusių autorių komedijas "Meilė pagal grafiką" ir "Tryliktasis kambarys". Anot teatralų, pašėlęs tempas, elegancija ir spalvingi personažai įrodys, kad juoko niekada nebūna per daug. "Misis Markhem miegamasis" režisavo puikiai iš televizijos ekranų žinomas aktorius, režisierius ir dainininkas Vytautas Kupšys.

Tai, kas vyksta viename elegantiškame Londono bute, puikiai iliustruoja Marlenos Dietrich kažkada pasakyti žodžiai: "Amerika apsėsta sekso lygiai kaip ir visas kitas pasaulis". Ji teisi. Rimčiausi verslo, meninės kūrybos, vadybos, net buities reikalai paprastai tvarkomi erotikos ir meilės intrigų fone. Vieną gražią dieną misis Markhem namuose irgi užvirė aistros. Itin reikšmingą leidybinį kontraktą su beprotiškai populiaria rašytoja mis Braun misteriui Markhemui teko pasirašinėti labai margoje kompanijoje: ir nusirenginėjant, ir apsimetinėjant, ir aiškinantis seksualines pakraipas, ir verkiant, ir juokiantis. O koks šio spektaklio moralas? Net geriausiems bičiuliams neskolinkite savo miegamojo.

Žvejų rūmuose žiūrovai išvys klasikinę prancūzišką komediją "Beprotiškas savaitgalis", kurioje - vyras, žmona, meilužė ir fantastiški nesusipratimai... Meilės intrigos, šmaikščios scenos, žaismingi išsisukinėjimai, stilingi kostiumai - viso šito su kaupu "Beprotiškame savaitgalyje".

Vyras tvarkingai susidėlioja būsimo vakaro scenarijų - žmoną įsodina į lėktuvą, į namus pasikviečia meilužę. Žinoma, viskas apvirsta aukštyn kojomis, nes netikėtai žmona grįžta. Visi beviltiškai susipainioja, atrodo, kad situacija - be išeities. Tačiau spektaklio pabaigoje juokiasi visi - ir pjesės veikėjai, ir žiūrovai.

Bilietus platina www.bilietai.lt

Daugiau informacijos www.miltinio-teatras.lt

Kitų miestų repertuaras

Kretingos kultūros centras
21 d. 19 val. "Misis Markhem miegamasis".
Šilutės kultūros centras
22 d. 18 val. "Misis Markhem miegamasis"
Palangos senoji gimnzija
23 d. 20 val. "Visi žmonės katinai" (tragikomedija)
24 d. 20 val. "Misis Markhem miegamasis"
26 d. 20 val."Misis Markhem miegamasis"
27 d. 20 val. "Beprotiškas savaitgalis"
Bilietus platina www.bilietai.lt. Bilitai taip pat bus parduodami gimnzijoje (Jūratės g. 13/Maironio g. 1) nuo rugpjūčio 17 d. Darbo laikas 11-13 val. ir 16-20 val. Vyr. administratorės tel. -686 79222.
Gargždų kultūros centras
28 d. 19 val. "Beprotiškas savaitgalis"

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder