„Nebūk atplyšęs" akiratyje - atlikėja Rūta Ruginytė ir studentams skirti renginiai

„Nebūk atplyšęs" akiratyje - atlikėja Rūta Ruginytė ir studentams skirti renginiai

Šiandien, lapkričio 14 dieną, 20.10 val., kviečiame pagarsinti „Radijogamos" (99 FM Klaipėda) stotį. Bene vienintelėje radijo laidoje Lietuvoje, skirtoje aktyviausiam jaunimui - „Nebūk atplyšęs", klausytojai ne tik išgirs savo mėgstamos muzikos, bet ir turės galimybę gauti firminę „Nebūk atplyšęs" laidos kuprinę, reikės tik paskambinti į laidos studiją telefono numeriu 846 310 118.

Laidos vedėjai Michailas ir Joana supažindins visus su Tarptautinei studentų dienai skirtais renginiais ir teirausis ar dalyvaujate juose.

Pristatys naujausią informaciją apie konkursus bei renginius jaunimui, kuriuos rengia Klaipėdos, Lietuvos ir užsienio organizacijos.

Laidos metu kalbinsime jaunąją atlikėją Rūtą Ruginytę, kuri gyvai atliks savo kūrinį, bendrausime su Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos Studentų atstovybės atstovais, kurie pristatys savo veiklą ir renginius.

Jei turi klausimų ar minčių, nedelsk - rašyk jau dabar: Radijo laidos „Nebūk atplyšęs" profilyje „Facebook'e" arba elektroniniu paštu [email protected] [1]

Laidą rengia Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija "Apskritasis stalas".

Informacinis laidos rėmėjas - dienraštis "Vakarų ekspresas".

Nebūk atplyšęs - junkis!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder