Svetlana Surganova ir grupė „Orkestras“ padovanos Vilniui pavasarį

Svetlana Surganova ir grupė „Orkestras“ padovanos Vilniui pavasarį

Tikro garso muzikos gerbėjams kovo 9 d. 19 val. Vilniuje, klube „New York“ (Kalvarijų g.85), koncertuos įdomi ir savita Rusijos roko grupė „Orkestras“ su nepakartojamąja Svetlana Surganova.

Prieš pusantrų metų grupė koncertavo Lietuvoje. Tie, kurie tąsyk apsilankė koncerte, prisimena jį su džiaugsmu. Ir ne veltui - vargu ar dar kas gali pralenkti S. Surganovą nuoširdumu bendraujant su publika, nuostabių, uždegančių dainų melodingumu!

Kovo 9 d. pasirodymas neįprastas, kupinas staigmenų, atvirumo ir džiaugsmo - dėl to jis ir yra „Retas koncertas“.

Įvairūs savo įvaizdžiu, sudėtinga muzika S. Surganova ir „Orkestras“ neįspraudžiami į jokius žanrinius rėmus: puiki poezija dera su ugningu roku, subtili lyrika - su disko, gilios eilės - su hiphopo stiliaus muzika. Grupės negirdėti per radiją, nematyti televizijoje, bet gerbėjų pulkai atmintinai moka įvairių dainų tekstus. S. Surganova ir „Orkestras“ kiekvienais metais išleidžia po albumą.

Šis koncertas bus kitoks - tarsi pageidavimų koncertas, nes grupė atliks klausytojų pageidaujamus kūrinius: skambės mėgstamos, neužmirštamos dainos, jų netikėtos traktuotės, improvizacijos. Akustinį skambesį paįvairins elektroniniai garsai, o patį pasirodymą - nuoširdus bendravimas su publika. Būtent už tai daug kas pamilo S. Surganovą ir eina į atlikėjos koncertus.

Gali būti, kad šis koncertas paskutinis. Laukia naujų albumų įrašymai, būtent dėl to tai retas koncertas. Nepraleiskite.

Kovo 9 d. klube „New York“ S. Surganova ir „Orkestras“ švęs savo grupės gimtadienį - laukite staigmenų! Visi, kurie ateisite, būsite geidžiamiausi, laukiamiausi ir mylimiausi svečiai!

Bilietai į vienintelį S. Surganovos ir „Orkestro“ koncertą kovo 9 d. 19 val. Vilniuje, klube „New York“ (Kalvarijų g.85), parduodami visose „Bilietai.lt“ kasose. Informacija tel. (8-679) 12-151.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder