Linas Adomaitis 20 metų! Koncertinis turas “Smėlio laikrodis”

Linas Adomaitis 20 metų! Koncertinis turas “Smėlio laikrodis”

Dainininkas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis nuolat stebina savo išskirtiniais pasirodymais. Pilnutėlės koncertų salės tik patvirtina, kad vienas garsiausių Lietuvos atlikėjų geba pelnyti klausytojų simpatiją jau 20 metų.

Lino Adomaičio perfekcionizmas yra lygiai toks pat stiprus, kaip ir jo nuoširdumas scenoje. Linas yra vienas charizmatiškiausių atlikėjų, pastarieji metai jam ypač sėkmingi, jis rengia anšlaginius koncertus su simfoniniais orkestrais ir didžiuliais chorais, tačiau gali sukelti tikrą emocijų audrą pritariant tik gitarai ar fortepijonui.

Šį kartą Linas Adomaitis koncertiniame ture “Smėlio laikrodis” pažvelgs į tuos prasmingai nueitus 20 metų pop muzikos scenoje ir pristatys nuoširdžią programą drauge su styginių septetu, ritmo grupe, pritariančiaisiais vokalais bei aukščiausio kalibro svečiais – Inga Jankauskaite ir Pushu.

“Šiame ture labai noriu papasakoti istoriją nuo “L+” laikų iki šiandien. Kaip tekančio laiko simbolius pakviečiau į turą ypatingus svečius – tai Inga Jankauskaitė, kuri yra viena iš grupės “L+” narių, su ja dar 1997 metais rašėme pirmuosius karjeros puslapius. Kitas svečias yra mano sielos brolis reperis Pushaz, su kuriuo įrašiau vieną naujausių šedevrų “Smėlio laikrodis”, – koncertinio turo detalėmis dalijasi Linas.

Tai bus energingas, prabangus muzikos ir šviesų šou, kuriame ritmingai pulsuos patys žymiausi Lino muzikos perlai: “Ar tu ją matei?”, “Lūpos kaip vyšnios”, “Tavo spalvos”, “Aš pavydžiu sau”, “Ji mano”, “Pasaulis gražus”, “Saulės pėdomis”, “Laiko mašina”, “Smėlio laikrodis” ir daugelis kitų Lino Adomaičio prodiusuotų superhitų.

Linas prisipažįsta, kad koncertų atmosfera bus nuspalvinta nuoširdumu ir atvirais pokalbiais su klausytojais. Atlikėjas net neabejoja, kad daugybę dainų publika trauks drauge su juo. Bus ir premjerų – nuskambės kelios naujos kompozicijos su scenos svečiais.

Turo vizualizacija tikrai užgniauš kvapą net ir daug ko mačiusiems. Šiam turui ruošiamos specialios dekoracijos ir kuriamas ypatingas scenos apšvietimas, kurio vairą laikys šviesų meistras Arvydas Buinauskas.

Linas žada ir labai aukštą garso kokybę, bet ar gali būti kitaip, juk visi puikiai žino, kad Linas Adomaitis visada reikalauja maksimumo tiek iš savęs, tiek iš savo komandos. Tad drąsiai galima sakyti, kad Lino Adomaičio 20 – mečio turas bus su dideliu kokybės ženklu.

Koncertai vyks:

Gruodžio 20 d.    KAUNAS      VDU didžioji salė     19 val.
Gruodžio 21 d.    VILNIUS      Kongresų rūmai      19 val.
Gruodžio 30 d.    KLAIPĖDA    Dramos teatras      19 val.  PAPILDOMAS
Gruodžio 31 d.    KLAIPĖDA    Dramos teatras      19 val.  IŠPARDUOTA

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder