"Pikaso" dainos klipe - nematyti Klaipėdos vaizdai

"Pikaso" dainos klipe - nematyti Klaipėdos vaizdai

Grupė „Pikaso“ savo gerbėjams pristato naujausią dainą „Tu ne mano“. Taip pat pristatomas ir šios dainos vaizdo klipas. Jame – ne tik netikėtas siužetas, bet ir gražiausi, o kai kuriems galbūt ir iki šiol nematyti Lietuvos uostamiesčio vaizdai.

„Tu ne mano“ vaido klipas nufilmuotas Klaipėdoje prieš dvi savaites. Pagrindinis klipo herojus – grupės narys Baku. Jo personažas įsimyli merginą labai netikėtomis aplinkybėmis – įsigijęs jos paveikslą. Vaizdo klipo pabaiga, kaip ir buvo skelbta, labai intriguojanti. Paaiškėja, jog Baku herojaus meilė – be atsako. Kodėl taip įvyksta, gerbėjai pamatys pažiūrėję vaizdo klipą iki galo. Dagiau detalių grupės nariai neatskleidžia.

„Pikaso“ nariai džiaugiasi, jog filmuojant „Tu ne mano“ vaizdo klipą pavyko atrasti įdomių ir netikėtų vietų Klaipėdoje. Kai kurias uostamiesčio vietas klaipėdiečiai puikiai atpažins, tačiau vaizdo klipe gali tekti išvysti ir dar neregėtų uostamiesčio erdvių.

Baku, kuris yra kilęs iš Šiaulių ir šiuo metu gyvena Vilniuje, buvo sužavėtas uostamiesčio dvasios, su vėju ir jūra įkvėpusios kituose miestuose nejaučiamos laisvės.

„Filmavome tris dienas. Aplankėme daug skirtingų vietų ir rezultatu esame labai patenkinti. „Tu ne mano“ klipas – tai ne tik gražių vaizdų kratinys. Tai mini filmas, turintis stiprią idėją ir įdomų siužetą. Būtent tai yra stiprioji klipo pusė. Žinoma, ir pati daina turi stiprią emociją, atskleidžia Roko vokalines galimybes. Džiaugiamės, kad daug su daina ir klipu dirbome, taisėme ir atsirinkome patį geriausią variantą“, – sakė „Pikaso“ vaikinai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder