"Rolling Stones" Londone surengė koncertą 20 000 gerbėjų

"Rolling Stones" Londone surengė koncertą 20 000 gerbėjų

Pradėdama savo jubiliejinius koncertus, britų grupė "Rolling Stones" sekmadienį surengė šou "O2" arenoje Londone. Pigiausi bilietai į jį kainavo po 406 svarus (500 eurų). Internete jie siūlyti net po kelis tūkstančius svarų, praneša agentūra AFP.

Bilietai į abu koncertus Londone išgraibstyti per septynias minutes. Antrasis šou arenoje įvyks ketvirtadienį. Dar trys pasirodymai numatyti JAV.

Mikas Džageris (Mick Jagger), Keitas Ričardsas (Keith Richards), Čarlis Vatsas (Charlie Watts) ir Ronis Vudas (Ronnie Wood) koncertą pradėjo daina "I want to be Your Man". Kartu buvo ir buvęs bosistas Bilas Vaimanas (Bill Wyman), dešimtojo dešimtmečio pradžioje palikęs grupę. Scenoje taip pat pasirodė buvęs gitaristas Mikas Teiloras (Mick Taylor).

"Stebėtina, kad mes tai vis dar darome. Ir stebėtina, kad jūs vis dar perkate mūsų įrašus ir ateinate į mūsų koncertus. Ačiū, ačiū, ačiū", - kreipdamasis į publiką sakė M. Džageris.

"Rolling Stones" mini 50-ąjį savo gyvavimo jubiliejų. Pirmą kartą vyrukai ant scenos užlipo Londono klube "Marquee Club" 1962 metų liepą.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder