„Klaipėdos galerijoje“ atidaroma akvarelių paroda

„Klaipėdos galerijoje“ atidaroma akvarelių paroda

2017 m. gegužės 11 d., ketvirtadienį, 17.30 val. „Klaipėdos galerijoje“, Bažnyčių g. 6, atidaroma ketvirtoji personalinė Virginijos Urbonavičienės akvarelių paroda.

„Virginijos Urbonavičienės laisvos peizažo variacijos yra artimos abstrakčiam motyvo interpretavimui, kuriame dominuoja ritmiškas potėpis, visada tvirtai sukomponuota erdvės struktūra, santūri spalvų gama.“ (tapytoja prof. Laima Drazdauskaitė)

Virginija Urbonavičienė gimė 1959 metais Šilutės rajone. 1982 metais baigė Šiaulių pedagoginio instituto dailės fakultetą, Lietuvos dailininkų sąjungos narė. Nuo 2004 m. bendradarbiauja su tarptautinę veiklą plėtojančia akvarelės galerija „KALA“ Estijoje., Pastaraisiais metais Virginija dalyvauja Fabriano (Italija) tarptautiniame akvarelės simpoziume, kur savo darbus pristato įdomiausi pasaulio akvarelininkai. Ir jau ne vienerius metus ji yra aktyvi dalyvė „Renatės Lūšies vardo tarptautiniame akvarelės plenere“. Gyvena ir dirba Klaipėdoje. Pedagoginis darbas su vaikais jai teikia prasmę ir laimę.

Paroda vyks iki gegužės 31 d.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder