Aleksandras Panayotovas: „Grigorijus Lepsas privertė mane ieškoti kompromisų“

Aleksandras Panayotovas: „Grigorijus Lepsas privertė mane ieškoti kompromisų“

Aleksandras Panayotovas šou versle yra bene 15 m., tačiau tik pernai, po muzikinio projekto „Balsas“ ir bendradarbiavimo su  scenos grandu Grigorijumi Lepsu, jis tapo kone geidžiamiausiu atlikėju. Jo koncertų grafikas suplanuotas pusei metu į priekį, o Lietuvoje jis pasirodys jau rytoj,  lapkričio 30-ąją Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje.

Dvi naujos dainos – du būsimi hitai

Unikalaus balso savininkas Aleksandras Panayotovas, pernai vos užlipęs ant šou „Balsas“ scenos iškart buvo pavadintas projekto atradimu. Nors jis yra ne naujokas pramogų pasaulyje, tačiau dalyvavimas projekte iš esmės pakeitė solisto karjerą: intensyvesnis koncertų grafikas, nuolatiniai filmavimai neleidžia sustoti nei akimirkai. Projekte „Balsas“ Aleksandras pateko į žymaus atlikėjo G. Lepso komandą, kuris pasibaigus šou tapo jo prodiuseriu.

„Iš pradžių mes su G. Lepsu ilgai diskutavome ir ginčijomės bandydami surasti judėjimo kryptį.  Man teko priimti tam tikrus kompromisus. Mano stilius, dainos ir muzikos estetika iš prigimties yra truputį kitokios, bet Grigorijus davė patarimų, kokias dainas man reikia atlikti, kad būčiau arčiau žiūrovų. Ir aš priėmiau šias žaidimo taisykles. Aš manau, kad atlikėjo kokybė matuojama juo universalumu. Geras atlikėjas turi gebėti atlikti bet kurią dainą, todėl aš dažnai eksperimentuoju, dainuoju stilistiškai skirtingus kūrinius. Aš stengiuosi palaikyti Grigorijų, nes jis tiki manimi, deda daug vilčių. G. Leps iškėlė tikslą – padaryti iš manęs pirmo ryškumo žvaigždę. Patikėkite manimi, jei jis kažką sumanė, tai būtinai pasieks savo“, –  sako atlikėjas A. Panayotovas.

Dainininko laikas suplanuotas minutėmis: filmavimai, koncertai, naujų dainų įrašymai. „Šį  rudenį savo gerbėjams pristačiau naują dainą „Mes artimi“ ( rus. «Мы близки»), kuriai planuoju filmuoti ir vaizdo klipą. Taip pat planavau pristatyti ir kitą naują dainą „Juodais siūlais” (rus. «Черными нитями»), tačiau dėl įtempto koncertų ir filmavimų grafiko nusprendžiau jos premjerą perkelti ir išleisiu ją tik po žiemos švenčių. Beje, ją man pasiūlė Filipas Kirkorovas. Jis man paskambino ir pasakė, kad yra viena daina ir joje jis mato mane. Kaip ir minėjau, jau turėjau vieną naują dainą, bet man ji taip patiko, kad aš nusprendžiau įrašyti iš karto dvi. Jos yra visiškai stilistiškai skirtingos ir turi unikalų skambesį. Į jas dedu daug vilčių ir filmuosiu iš karto du klipus. Tikiuosi, kad kiekvienas klausytojas atras jose kažką sau. Aš manau, kad dainoje svarbiausia yra siela. Ji turi virpinti žmonių širdis. Trokštu, kad šios dainos taptų hitais“, –  sako A. Panayotovas.

Įspūdingas šou – Lietuvoje

Prieš 16 m. Aleksandras buvo aplankęs Lietuvą ir dalyvavo tarptautiniame konkurse „Vilnius 2002“ bei tapo jo nugalėtoju. Lapkričio 30 d. jis grįžta į šalies sostinę jau su soline šou programa „Nenugalimas“. A. Panayotovas – ne tik reto balso savininkas, bet turi ir aktorinių sugebėjimų, dėl to kiekvienas jo pasirodymas tampa tikru spektakliu, kuris ilgai išlieka žiūrovų širdyse.

 „Jeigu jūs manęs paprašytumėte apibūdinti Lietuvoje vyksiantį koncertą, tai aš pasakyčiau, kad tai bus stebuklingas gyvo garso šou. Koncerto metu aš atliksiu įvairių žanrų dainas, eksperimentuosiu su stiliais. Mano programa – tai vientisas pasakojimas, su gerai parinkta muzikine medžiaga. Žiūrovų atsiliepimai po koncerto visada yra labai šilti. Aš manau, kad mano koncertą verta aplankyti tiems, kurie mėgsta kokybišką, gyvą ir stilingą muziką“, – sako A. Panayotovas.

Lapkričio 30-ąją „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, dainininkas atliks žinomiausius savo kūrinius, projekte „Balsas“ eteryje skambėjusius  hitus bei naujas, dar niekur negirdėtos dainas. Bilietus į vienintelį jo pasirodymą platina bilietai.lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder