Giedrius Savickas ir Mantas Stonkus šaiposi vienas iš kito

Giedrius Savickas ir Mantas Stonkus šaiposi vienas iš kito

Abu jie – aktoriai, abu – žemaičiai, tačiau čia šių dviejų žavių vyrų panašumai ir baigiasi. Svajingas romantikas Giedrius Savickas ir seksualus bei veržlus Mantas Stonkus šį sekmadienį LNK eteryje patikrins ir tai, kuris iš jų sulauks didesnio palaikymo tarp savo kraštiečių. Ar pavyks G. Savicko vadovaujamai Klaipėdai apginti Lietuvos supermiesto titulą, ar jį paverš Plungė su M. Stonkumi priešakyje?

Stebėdami varžovų žaidimą viso sezono metu, kapitonai neabejotinai pastebėjo silpnųjų vienas kito pusių. „Šokiai!“ - nė akimirkos nesudvejojęs apie M. Stonkų atsakė G. Savickas. „Būtent į šokių dvikovą jį ir iškviesčiau. Galite man duoti visiškai bet kokį stilių“, - pridūrė jis. Tuo tarpu neseniai laidoje savo įspūdingu striptizu sužibėjęs M. Stonkus varžovą pakviestų pakilnoti svarmenų arba susirungti bet kokioje jėgos rungtyje. Galbūt nujausdamas artėjantį iššūkį, G. Savickas savaitės pradžioje buvo pastebėtas viename iš didžiųjų sostinės sporto klubų.

Kadangi abi komandos – Žemaitijos krašto miestai, kurį iš jų balsuodami turėtų rinktis kitur gyvenantys žemaičiai? „Taigi nereikia net kažkur pusiaukelėj tarp Plungės ir Klaipėdos gyventi, kad už Klaipėdą balsuotum, už Klaipėdą žmonės ir Vilniuje balsuoja! Juk kur visus traukia? Į vakarus, į Švediją, o ne ten kažkur į Rusijos, Baltarusijos pusę... Pas mus čia visi nori!“ – nusijuokė Klaipėdos kapitonas G. Savickas.

Jo varžovas, Plungės kapitonas M. Stonkus buvo nusiteikęs kur kas rimčiau: „Nereikia balsuoti už nieką – reikia balsuoti tik už tai, kas esi. Jei esi iš Mažosios Lietuvos, natūralu, kad balsuosi už Klaipėdą, tačiau tikri žemaičiai visada balsuos už Plungę“, - karingai kalbėjo jis.

Paklausti, kokiomis savybėmis išsiskiria jų miestų žmonės, aktoriai atsakymų ilgai neiškojo. „Klaipėdiečiai, sakyčiau, yra tokie energingai ramūs – kai reikia, jie gali būti labai energingi, tačiau paprastai čia viskas vyks iš lėto, palengva... išlaikyti – štai puikus žodis“, - savo miestiečių charakterį komentavo G. Savickas. Atrodo, kad M. Stonkus plungiškius laiko kiek ūmesniais: „Plungiškiai yra tiesmuki, nuoširdūs. Kartais gali pasirodyti stačiokiški, bet tuo pačiu čia žmonės yra ir labai geraširdžiai“, - kalbėjo aktorius.

Lygiai taip pat lengvai abu vyrai atsakė ir į klausimą, kaip praleistų idealią laisvą dieną savo gimtame mieste. „Plungėje yra vienas restoranas, kurį laikau išvis vienu geriausių Lietuvoje, be to – nerealus Oginskių parkas, labai graži biblioteka. Dar yra toks tvenkinys, vadinamas Plungės jūra – kiekvieną vasarą pasvajoju, kaip norėčiau išsinuomoti valtį ir paplaukioti tame tvenkinyje. Gal šią vasarą ta svajonė ir išsipildys“, - šyptelėjo M. Stonkus.

„O... taigi tiesiai į Karklę“, - jausmingai atsiduso G. Savickas. „Dar, tiesa, turiu savo tokį suoliuką krantinėje prie Danės upės. Bet iš tiesų – čia visur, kur benueisi, bus gerai. Patikėkit...“

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder