Ivan Dorn susipažints su lietuviška virtuve ir mėgausis masažu

Ivan Dorn susipažints su lietuviška virtuve ir mėgausis masažu

Didžiausia Ukrainos klubinės muzikos sensacija vadinamas Ivan Dorn šį savaitgalį pirmą kartą apsilankys Lietuvoje. Atlikėjas su grupe jau šį šeštadienį „Teatro arenoje“ Vilniuje pristatys naujausius savo hitus bei išpopuliarėti padėjusią programą „Stycamen“.

Ivan Dorn į Lietuvą atvyks iį Rygos, kur išvakarėse vyks jo ir grupės koncertas. Atlikėjas reikalavo, kad jo paslaugoms būtų suteikti net trys prabangūs „BMW“ markės „Gran Coupe“ automobiliai. Įprasta, kad atlikėjai tarp koncertų turi laisvą dieną, tačiau Ivan Dorn tokios prabangos sau leisti negali. Šiuo metu itin populiaraus atlikėjo dienotvarkė yra tiesiog perpildyta: neretai jam ne tik tenka surengti po kelis koncertus per dieną, bet taip pat ir filmuotis TV šou ar dalyvauti radijo laidose. Didelis atlikėjo užimtumas lėmė ir tai, kad viešnagės Lietuvoje metu jis ne tik nebendraus su žiniasklaida ir nedalins interviu, bet ir bus priverstas atsisakyti planuoto pasivakščiojimo Vilniaus senamiestyje.

Ypatingas dėmesys saugumui

Iš Ukrainos kilęs, 24 metų Ivan Dorn šiuo metu yra vienas populiariausių jaunosios kartos atlikėjų Rusijoje. Vos debiutavęs dainininkas „sumušė“ albumų pardavimo rekordus ir laimėjo bene visus svarbiausius muzikos apdovanojimus. Garsėjantis skandalingu įvaizdžiu ir iššaukiančiai besirengiantis atlikėjas sulaukė išskirtinio žiniasklaidos bei gerbėjų dėmesio. Dėl šių priežasčių, vienu pagrindinių reikalavimų koncerto organizatoriams yra saugumas. Ivan Dorn vengia viešumo, todėl visos viešnagės Lietuvoje metu jį lydės profesionalių asmens sargybinių komanda.

Be to, Ivan Dorn asmeniškai panoro paragauti lietuviškos virtuvės patiekalų, o prieš koncertą, jeigu liks laiko, pasimėgauti atpalaiduojančiu masažu. Mūsų šalyje Ivan Dorn ilgai neužsibus – jau sekmadienio rytą lėktuvu išskris į Kijevą, kur tęs koncertines gastroles.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder