Kakės Makės gimtadienis tęsiasi!

Kakės Makės gimtadienis tęsiasi!

Skelbiami papildomi miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“ parodymai kovo mėnesį: 3 d. – Šiaulių arenoje, 12 val., 4 d. – Vilniuje „Siemens“ arenoje, 13 val.,  17 d. – Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje 13 val.,  18 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 13 val.

„Kakės Makės gimtadienis“ –  didelės scenos kūrinys,  kuriame veiksmas  -  organiškai sujungtas su interaktyvia realybe milžiniškame ekrane.

Mažieji žiūrovai  išvys Jono Tertelio režisuotą  smagią  valandos trukmės istoriją, kuriai muziką sukūrė Rokas Radzevičius, libretą – Aistė Smilgevičiūtė. Miuzikle istorija pasakojama skambant dešimčiai dainelių, kurios papildytos linksmais šokiais, žaidimais su publika ir specialiais scenos vizualiniais efektais.

 

Kakę Makę vaidina Karina Krysko, itin talentingai įsikūnijusi į pašėlusios penkiametės vaidmenį. Drauge su ištikimu šuneliu Čiučia  Kakė Makė pakliūva pas Netvarkos Nykštuką (Dalius Skamarakas), susikauna su pabaisa Tingiu-Nė-Krust, sutinka savo monstrus Mamaisą ir Nanaisą bei pakviečia juos į  gimtadienį. Mama (Aistė Lasytė), tėtis (Tomas Žaibus) ir senelė (Aldona Vilutytė)  nelabai tiki Kakės Makės monstrais, bet viena miuziklo siunčiamų žinučių tėvams: niekada neužmirškite svajoti. O mažuosius žiūrovus miuziklas skatina ne tik susitvarkyti savo žaislus, bet ir būti drąsiais, draugiškais ir, žinoma, dideliais fantazuotojais.

Neišdildomą įspūdį žiūrovams palieka ir miuziklo personažų kostiumai. Štai monstrai Nanaisa ir Mamaisa – kiekvienas trijų metrų ūgio. Pabaisa Tingiu-Nė-Krust – dar didesnė ir valdoma net keturių  žmonių. Kostiumų dailininkė Liuka Songailaitė pasistengė, kad kiekvienas personažas būtų vaikams puikiai atpažįstamas. Miuzikle atgyja ir Didelė Tamsa, kuriai  balsą padovanojo dainininkė Rasa Serra.

Mažieji gerbėjai jau puikiai žino ir drauge dainuoja dalį miuziklo kūrinių. „Kakės Makės šėlsmo dainą“ ir „Netvarkos Nykštuko dainą“   jau galima vadinti superhitais. Pirmasis yra rimtas pretendentas į klausomiausių lietuviškų vaikiškų dainelių dešimtuką. Svetainėje „Youtube“  jis  jau turi du  milijonus peržiūrų.

 

Tėveliai, labai džiaugiamės, kad nusprendėte su savo  vaikučiais apsilankyti miuzikle „Kakės Makės gimtadienis“, kad miuziklas būtų smagus ir sklandus, perskaitykite prašau atsakymus į dažniausiai mums tėvų užduodamus klausimus:

  • Bilieto į miuziklą reikia visiems: ir mažiems, ir dideliems;
  • Miuziklas rekomenduojamas vaikams nuo vienerių metų;
  • Pirkdami bilietą įvertinkite vaiko ūgį ir išsirinkite jums labiausiai tinkančias vietas. Parteris – vieno lygmens, tribūnos – kylančios į viršų;
  • Arenose naudojamos standartinės kėdės;
  • Atvykę į areną įsitikinkite, kad sėdite vietose, kurios nurodytos jūsų bilietuose;
  • Jei vaizdą į sceną jums riboja mechaninės kliūtys (kameros, garso kolonėlės) prieš renginį kreipkitės pagalbos į šalia esantį arenos darbuotoją;
  • Tėveliai yra atsakingi už vaikų buvimo vietą  salėje miuziklo metu;
  • Miuziklo trukmė – valanda, be pertraukos, miuziklo metu salėje išjungiamos šviesos, naudojamas profesionalus įgarsinimas, apšvietimas, specialieji efektai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder