Klaipėdoje - įspūdingi kruizai prieinama kaina

Klaipėdoje - įspūdingi kruizai prieinama kaina

Kruizinių laivų terminalo krantinę puošiantis pramoginis laivas "Venus S" kviečia klaipėdiečius bei jų svečius patirti neišdildomų įspūdžių ir pamatyti miestą nauju rakursu - visi norintieji kviečiami dalyvauti apžvalginiuose kruizuose po Kuršių marias, išplaukiant pasigrožėti ir atvira jūra.

Įspūdingas trijų denių laivas, kuriame vienu metu gali pramogauti 200 žmonių, iš Kruizinių laivų terminalo keleivius plukdo ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį 13.30, 15,30, 18 ir 20 val. Mėgautis jūriniais malonumais bus galima iki rugpjūčio pabaigos.

Iš terminalo laivas mariomis plaukia už jūros vartų. Pasigrožėjus įspūdingu peizažu ir pasisupus ant aukštų bangų, grįžtama į ramų užutėkį. Norintieji gali išlipti į krantą ties Jūrų muziejumi ir apsilankyti jame, o kiti gali grįžti į miestą. Kruizo trukmė - 1,5 val.

Klaipėdos bei Smiltynės panoramą įdomiausia stebėti patogiai įsitaisius antrajame arba trečiajame laivo deniuose. Jūsų patogumui - kavinukė, siūlanti gardžiuotis įvairiais patiekalais. Rezervavus staliuką laive iš anksto, jūsų atvykimui jis bus papuoštas romantiškam pasisėdėjimui.

Kruizo kaina vienam suaugusiajam - 15 litų, vaikams, studentams, senjorams - 10 litų, vaikučiams iki 4 metų - nemokamai. Atvykus organizuota daugiau nei 20 žmonių turinčia grupe, kaina vienam asmeniui - tik 10 litų.

Daugiau informacijos - interneto svetainėje www.dryzuotas.lt, telefonas pasiteirauti - 8-655 59496.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder