Padovanok akimirkos džiaugsmą Mamai

Padovanok akimirkos džiaugsmą Mamai

Klaipėda – „Vilties miestas“ – kviečia švęsti artėjančią Motinos dieną. 2017 m. gegužės 4 d., 18 val. Klaipėdos dramos teatre ( Teatro g. 2 Klaipėda)  vyks paramos koncertas „Vilties karalienės pėdomis“, kuriame šventinę nuotaiką sukurs beveik 100 žinomų Klaipėdos atlikėjų, Jums koncertuos pianistas, dirigentas iš Italijos Vincenzo Cipriani, Vytautas Grubliauskas su dukra Elze, Vilius ir Violeta Tarasovai, El Fuego, Edgaras Lubys, Linas Švirinas ir jo išugdytas jaunimas, Klaipėdos muzikinio teatro styginių grupė ir vyriausias dirigentas Tomas Ambrozaitis bei solistė Rita Petrauskaitė, choras Gintarėlis, akomponuos Klaipėdos džiazo orkestro ritmo grupė. Renginį ves Giedrė Vaičekauskienė. Koncertą režisuoja Darius Rabašauskas. Bilietus galima įsigyti Tiketoje arba Klaipėdos Dramos teatro kasose.

Pakviesdami į koncertą pradžiugnsite ne tik savo mamą, bet turėsite galimybę pasveikinti ir tas mamas, kurios šios galimybės nesulauks bei prisidėsite prie onkologinių ligonių sveikimo galimybės.

Dalintis gerumu

Įsisukdami į kasdienių darbų sūkurį pamirštame, kad kiekviena mama – karalienė. Todėl paramos koncertas „Vilties karalienės pėdomis“ siekia priminti, kad kiekviena mama turi tas pačias savybes, kurias turėjo ir Klaipėdoje prieš 210 metų rezidavusi karalienė Luizė. Jos - paprastos, nuoširdios, kerinčios išmintimi ir stiprybe, mylinčios žmones ir jų mylimos. Kad jos – mūsų „širdžių karalienės“. Mūsų Mamoms neprilygsta joks kitas kūrinys po Saule, jos Dievo garbėje yra aukščiau netgi už angelus. Jos - neregimojo Dievo šviesa ir meilė. Per jas Žemė  „pripildyta visos Dievo pilnybės” (plg. Ef 3, 19). Mamos visada yra daugiau, nei mes sugebame pasakyti“, - mintimis apie mamas dalinasi vienas koncerto organizatorių brolis Benediktas Jurčys OFM. Deja, ne visos mamos turi galimybę įsigyti koncerto bilietą, todėl renginio organizatoriai primena, kad kiekvienas yra pašauktas kurti atjaučiančią, gebančią solidarizuotis su mažiau turinčiais, visuomenę. Pirkdami koncerto bilietą savo mamai, dar vieną  galite padovanoti tai, kuri myli, bet stokoja.

Parama tiems, kurie vis dar išgirsta – „Jums vėžys“

Prieš dešimt metų Lietuvoje onkologine liga sirgo apie 70 tūkstančių žmonių, o jau šiais metais sergančiųjų yra virš 100 tūkstančių. Kasmet diagnozuojama apie 18 tūkstančių naujų vėžio atvejų. Tam, kad žmonės nepraratsų vilties išgirdę šią diagnozę, kad nesijaustų vieniši, Klaipėdoje veikia Šv. Pranciškaus onkologijos centras. Čia ligoniams bei jų artimiesiems yra suteikiamos nemokamos psichosocialinės, dvasinės ir sveikatinimo paslaugomis. Taigi pirkdami bilietą į paramos koncertą, paremsite šio centro veiklą. 

Taigi Klaipėda - Vilties miestas. Kurkime palaikančią, mylinčią ir dėmesio artimui nestokojančią visuomenę. Vienos širdies parodyta šiluma uždega kitą širdį ir taip gimsta meilės dvasia mūsų aplinkoje. Pradėkime kurti meilę nuo savęs.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder