ROTARY klubai dovanojo kalėdinį koncertą

ROTARY klubai dovanojo kalėdinį koncertą

Uostamiesčio ROTARY klubai pajūrio moksleiviams Kalėdų proga įteikė prasmingą dovaną - apsilankymą šventiniame estų rankinių varpų ansamblio "Atsis" koncerte Klaipėdos koncertų salėje.

Bilietai į šį renginį buvo nupirkti 170 vyresniųjų klasių moksleivių bei gimnazistų. Po gražaus koncerto dalyviai bei susirinkę ROTARY klubų atstovai dalijosi įspūdžiais ir bendravo su atlikėjais.

Anot projektą inicijavusio Klaipėdos ROTARY klubo "Aditė" prezidentės Raimondos Čejauskienės, jo ištakos - rotariečių organizuoti moksleivių iš atokesnių apskrities kampelių apsilankymai Klaipėdoje bei kalėdiniuose renginiuose.

"Vėliau nutarta orientuotis į gabius ir pažangius vyresniųjų klasių auklėtinius, - sakė R. Čejauskienė. - Tikimės šitaip formuoti tradiciją ir prisidėti prie jaunimo kultūros ugdymo. Kai kuriems jaunuoliams akademinės muzikos renginiai tampa maloniu atradimu - kaip sakė vieno iš jų dalyviai, nuo šiol rimtoji muzika jų mokykloje taps populiari."

Projektą vykdo ROTARY klubai "Klaipėda", "Aditė", "Maris" ir "Concordia 1826". Renginyje dalyvavo ir Klaipėdos senamiesčio ROTARACT klubo nariai bei Klaipėdos senamiesčio ROTARY iniciatyvinė grupė.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder