Senjorams – nemokami kūrybiniai judesio užsiėmimai

Senjorams – nemokami kūrybiniai judesio užsiėmimai

Šeiko šokio teatro studija nuo 2018 metų kviečia senjorus į judesio užsiėmimus, skirtus lavinti kūrybiškumą, improvizuoti, susirasti naujų bičiulių ir turėti galimybę dalyvauti pasirodymuose. Dėka AB „Klaipėdos nafta“ paramos, šįmet teatras projektą tęsia ir visus norinčius kviečia prisijungti prie senjorų grupės.

Užsiėmimų, kuriuos veda šokio pedagogė, choreografė, šokėja, judesio terapijos praktikė Dovilė Binkauskaitė metu, dalyviai atlieka kūrybines judesio užduotis, improvizuoja, mokosi įsiklausyti į savo kūną ir pajausti savo galimybes. Senjorai atranda savitą ir unikalią judesio kalbą, judesiu pasakoja savo istoriją, emocijas bei išgyvenimus. „Kūnas talpina savyje gyvenimo istoriją. Klausydamiesi kūno ir leisdami jam judėti, mes dalinamės savimi, dovanojame gyvenimo istoriją. Kiekvieno žmogaus judėjimas yra nepakartojamas, todėl kviečiame dalyvauti visus norinčius, jokio specialaus pasiruošimo nereikia.“ – tikina užsiėmimus vedanti D. Binkauskaitė.

Judesio pamokas lankantys senjorai kaskart tobulina ne tik judesio, bet ir bendravimo įgūdžius, užmezga naujų pažinčių, dalinasi savomis istorijomis, susiranda bičiulių. Saviraiška judant, bendravimas bei buvimas grupėje ugdo pasitikėjimą savimi, vidinės laisvės pojūtį, lengvumo jausmą.

Dalyvaudami pasirodymuose scenoje bei mieste senjorai naujomis patirtimis praturtina, įprasmina ne tik save, bet ir uostamiesčio erdves bei kultūrinį gyvenimą. 2019 m. gegužę įvyko 40-ies Šeiko šokio teatro studijos senjorų pasirodymas „Čia ir dabar“ Senajame turguje kartu su violončelininkais, kur dalyviai atliko itin lėto judesio performansą, kontrastuojantį greitam, intensyviam turgaus judesiui.

Šeiko šokio teatro studija vaikams, jaunimui, suaugusiems ir senjorams veikia nuo 2018 metų, mokytojai – šiuolaikinio šokio profesionalai, aktyviai kuriantys scenoje, nuolat keliantys kvalifikaciją meistriškumo kursuose, nominuoti ar apdovanoti nacionaliniais teatro apdovanojimais. 

Informacija apie judesio užsiėmimus senjorams:

Mokytoja: Šokio pedagogė, choreografė, šokėja, judesio terapijos praktikė Dovilė Binkauskaitė

Tvarkaraštis: antradienis, 9:30-10:30 val.

Vieta: „Kultūros fabrikas“, 5 a., Palėpės salė C (yra liftas), Bangų g. 5A, Klaipėda

Informacija, registracija +370 68171631
[email protected]

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder