Sezono premjera - kultinio spektaklio „Urvinis žmogus“ tęsinys

Sezono premjera - kultinio spektaklio „Urvinis žmogus“ tęsinys

Vienas populiariausių Lietuvos teatro spektaklių „Urvinis žmogus“ tęsia savo istoriją. Urvinį pamilę ir juo susižavėję žiūrovai naujausioje komedijoje „Po 20 metų“ kviečiami pro rakto skylutę pažvelgti į Vidučio ir jo žmonos Editos gyvenimą.

„Edita – labai stipri moteris. Dažniausiai nė nežinau, kaip suteikti jai tai, ko jai reikia. Nežinau… Kartais stebiu ją miegančią, ir nebuvo nė karto, kad žiūrėdamas jį ją nepagalvočiau kaip ją apginti ir apsaugoti namus, kuriuose ji užsiiminėja magija...“ – tai vieni paskutinių žodžių, kuriuos Vidutis ištaria spektaklio „Urvinis žmogus“ finale. Žodžiai, kurie pradėjo jo gyvenime naują – šeimyninio gyvenimo – etapą. O ten jo jau laukė visa puokštė gyvenimo priedų: karjera, paskola, vaikai, darželiai, mokyklos...

Pagal garsios Kanados rašytojos Michele Riml sukurtą pjesę Dainiaus Kazlausko režisuotas spektaklis „Po 20 metų“ – tai žvilgsnis į Vidučio ir Editos gyvenimą po 20 metų santuokos. Vaikai jau užauginti ir vis daugiau laiko lieka vienas kitam – kaip anuomet, kai jie buvo vos susipažinę. Tik vienas skirtumas: jie jau 20 metų kartu.

Kaip gyvenimas kartu keičia santykius? Kaip keičiasi vieno požiūris į kitą? Ar laikas patvirtina prieš 20 metų išmoktas tiesas apie vyrų ir moterų panašumus bei skirtumus? Visa tai atskleidžia komedija „Po 20 metų“.

Legendomis apipintus ir daugeliui puikiai pažįstamus personažus premjeriniame spektaklyje įkūnija iš televizijos ekranų puikiai pažįstami aktoriai Gabija Ryškuvienė ir Andrius Bialobžeskis.

Tam, kad gimtų kultinio spektaklio tęsinys susivienijo „Urvinio žmogaus“ kūrėjų komanda. Spektaklis „Po 20 metų“ buvo statomas bendradarbiaujant jubiliejinį 10-ąjį sezoną švenčiančiam „Idioteatrui“ ir islandų prodiuseriams „Theater Mogul“.

Vidučio ir Editos gyvenimo paslaptys bus atskleistos kovo 18 d. 19 val. Klaipėdos koncertų salėje. Bilietus į spektaklį „Po 20 metų“ platina „Tiketa“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder