Asta Valentaitė: "Man pasisekė - paveldėjau gerus genus"

Asta Valentaitė: "Man pasisekė - paveldėjau gerus genus"

Nuolat tarp gražuolių elitiniuose vakarėliuose besisukiojantis stilistas Mantas Petruškevičius įsitikinęs: garsi jo bičiulė Asta Valentaitė neabejotinai verta pačios seksualiausios Lietuvos pupytės titulo: „A. Valentaitė kiekvieną mėnesį savo grožiui ir seksualumui išleidžia penkis tūkstančius litų.“ Tokie mados dievuko vertinimai pačios Astos nenustebina: „Man vyrai dažnai sako komplimentus, kad esu seksuali. Man pasisekė – paveldėjau gerus genus ir pasitikėjimą savimi.“ Šmaikštus visuomenėje žinomų bičiulių ir laidos „Nuodėmių dešimtukas“ žurnalistės pašnekesys televizijos žiūrovų laukia jau šį penktadienį 17.10 val. per TV3.

A. Valentaitė – viena iš dešimties pretendenčių, besivaržančių dėl geidžiamiausios ir seksualiausios pupytės titulo TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“. Televizijos internetiniame puslapyje www.tv3.lt/balsavimas žiūrovai gali sudaryti savo dešimtuką ir išrikiuoti žinomas gražuoles kaip širdis geidžia.

Dėl krūtinės didinimo operacijos paviešinimo ir draugystės su krepšininku Simu Jasaičiu išgarsėjusi dainininkė Oksana Pikul, itin moteriškomis kūno linijomis ir nepaprastu talentu galinti pasigirti šokėja Eglė Straleckaitė, ilgomis kojomis žiūrovams kraują kaitinanti „Šok su manimi“ dalyvė dainininkė Viktorija Sutkutė – kuriai iš šių merginų atiteks didžiausios TV3 žiūrovų simpatijos?

Dėl kuo aukštesnės pozicijos „Nuodėmių dešimtuke“ varžosi ir pikantiškomis fotosesijomis išgarsėjusios grupės „Kitokios“ dainininkės Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė, apie savo mylimąją viešai prabilusi „Šok su manimi“ dalyvė baltarusių dainininkė Veronika Gordijevskaja, savo kūną prieš objektyvus nebijanti apnuoginti Agnė Jagelavičiūtė, coliukės sudėjimo profesionali šokėja Karina Jeremian ir vaizdo įrašais iš San Tropezo išgarsėjusi blondinė Lina Karoblytė.

„Labai džiugu, kad žiūrovai balsuoja ir kad savo nuomonę jau pareiškė rekordiškai daug žmonių. Juk tik nuo žiūrovų priklauso, kuri pupytė bus išrinkta pačia seksualiausia“, – ir toliau balsuoti ragina charizmatiškasis laidos „Nuodėmių dešimtukas“ vedėjas Marius Mačiulis.

Seksualiausias ir geidžiamiausias TV3 žiūrovų sudarytas „Nuodėmių dešimtukas“ – jau šį penktadienį, rugsėjo 14-ąją, tik per TV3!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder