„Gyvenimas yra gražus“ atskleis Lady Gagos vizito Lietuvoje paslaptis

„Gyvenimas yra gražus“ atskleis Lady Gagos vizito Lietuvoje paslaptis

„Visada buvau žvaigždė, tik ne visada tai žinojau“, – kartoja viena ryškiausių šių dienų populiariosios scenos žvaigždžių ir ekstravagantiškiausių asmenybių pasaulyje Lady Gaga. Patikimų šaltinių duomenimis, dainininkės sąskaita kasdien pasipildo... puse milijono litų. Ką tik Lietuvoje viešėjusi ir pribloškiantį šou surengusi superžvaigždė pasaulio dėmesį kausto nuo pat 2008-ųjų, kai kelią į pasaulinį pripažinimą dainininkei atnešė vienas vienintelis hitas „Just Dance“, o paskui sekė kūrinio „Poker Face“ pasaulinė psichozė. Didžiosios Lady Gagos paslaptys bus atskleistos jau šį antradienio vakarą 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“!

Kas ji yra iš tikrųjų? Kokie demonai ir talentai vos 26-erių metų dainininkei padėjo atsidurti muzikos olimpe, pelnyti monstrų motinos titulą ir užimti vietą įtakingiausių pasaulio garsenybių TOP 100-uke?

„Tokie žmonės gimsta tik kartą per keliasdešimt metų. Stefani Joanne Angelina Germanotta, tokia tikroji dainininkės pavardė, buvo klasiokių patyčių objektas, mokytojai neįžvelgė jokio jos talento, tačiau ji visomis jėgomis veržėsi į didžiąją sceną. Po beveik dešimtmečio, koncertuodama Niujorke prie Times aikštės, ji iškels vidurinį pirštą ir taip visiems priešams padėkos už skaudžias akimirkas, kurios padėjo jai tapti mega žvaigžde“, – šio vakaro laidos intrigą praskleidžia E. Žičkus.

Kaip gyvena amžiaus dainininkė? Kokie jos įnoriai? Kokios pikantiškos detalės gaubia Lady Gagos vizitą Lietuvoje ir amžiaus koncertu vadinamą pasirodymą Vilniaus Vingio parke? Intriguojantysis ir abejingų nepaliksiantys atsakymai jau šį antradienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ 20.30 val. tik per TV3!

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder