Klaipėda - "Lietuvos supermiesto" pusfinalyje

Klaipėda - "Lietuvos supermiesto" pusfinalyje

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pogrupių kovos. Į pusfinalį nukeliavo keturios komandos, tarp jų ir Klaipėda. Nuo šiol komandos kausis kiekvieną sekmadienį, kol galiausiai finale paaiškės pats šauniausias Lietuvos miestas.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Nuo šiol jūsų balsai bus dar svarbesni. Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Kristina JATAUTAITĖ, dainininkė

Mes visi labai skirtingi - vieni gimę Klaipėdoje, kiti čia apsigyvenę, tačiau kiekvienas šį miestą mylime. Ją turime palaikyti vien dėl patriotinių jausmų. Juk Klaipėda - tai meilės ir kūrybos miestas. Bet kokiu atveju, Klaipėda jau yra supermiestas. Juk mes turime jūrą, o juk pasaulyje miestai prie jūros yra pagrindiniai, dažniausiai sostinės. Klaipėda - mūsų supermiestas. Palaikome, dalyvaujame ir balsuojame, todėl skatiname tai daryti visus miestiečius.

Vytautas GRUBLIAUSKAS, politikas, džiazmenas

Ir be jokių konkursų Klaipėda buvo, yra ir bus supermiestas. Kito tokio miesto, kuriame tokia laisva dvasia, Lietuva neturi. Aš labai džiaugiuosi, kad galiu prisidėti prie komandos projekte "Lietuvos supermiestas", atlikti bendrą dainą su kitais klaipėdiečiais. Labai smagu, kad ta daina sujungia įvairių žanrų atlikėjus ir tai geras pavyzdys visai Lietuvai, kaip klaipėdiečiai, skirtingų muzikinių stilių, skirtingų filosofijų žmonės, gali susivienyti vienoje dainoje, atiduoti meilę ir ištikimybę savo miestui. Tai daroma labai nuoširdžiai. Svarbiausia, kad kiekvienam klaipėdiečiui Klaipėda būtų tas vienintelis miestas, į kurį norisi sugrįžti, norisi jame gyventi, juo didžiuotis. Niekas kitas už mus to nepadarys, mes turime tai padaryti patys. Klaipėdiečių ryžtas ir vieningumas gali padaryti taip, kad būtų garbė didžiuotis būnant klaipėdiečiu ir būtų gėda tai pamiršti.

Birutė PETRIKYTĖ, dainininkė

Neįsivaizduoju, jog gimę Klaipėdoje, galėtų jos nemylėti. Mūsų meilė yra begalinė. Visa mūsų šeima iš Klaipėdos. Čia praleidom visą savo jaunystę, mokslo metus ir nors po to išvykau į Kauną, bet buvo lemta grįžti. Nors dabar gyvenu kiek toliau - Palangoje, bet nostalgija Klaipėdai yra didelė, tai juk neatskiriama mano dalis. Tai ir oras, ir jūros dvelksmas, ir kvapas. "Lietuvos supermieste" Klaipėdą palaikome, ruošiamės pasirodymams. Dukra Andželika balsuos ir labai palaikys, juk moka rėkti ir šaukti. Tai ir klaipėdiečius kviečiu padaryti tą patį. Mes atiduosim visas savo jėgas, visą savo meilę, padarykite tai ir jūs.

Artūras RAZBADAUSKAS, Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto dekanas

Klaipėda yra mano gimtasis miestas. Tai miestas su išskirtiniu jūros dvelksmu, menine dvasia, kitokiu žmonių mąstymu, laisvės pojūčiu. Net klausimų nekyla, ar klaipėdietis turi palaikyti savo miestą projekte. Būdamas patriotas, tu visada privalai galvoti, jog būtent tavo miestas turi būti supermiestu, geriausiu miestu Lietuvoje. Aš uostamiestį kaskart palaikau balsuodamas. Kuo daugiau balsuoji - tuo didesnis ir palaikymas. Juk tai pagrindinis mūsų ginklas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder