Klaipėdiečiai kyla į paskutinę pogrupio kovą

Klaipėdiečiai kyla į paskutinę pogrupio kovą

Jau šį sekmadienį projekte "Lietuvos supermiestas" paskutinį kartą pogrupyje pasirodys klaipėdiečių komanda. Šioje laidoje iškris dar vienas miestas ir kiekviename pogrupyje liks tik po dvi komandas, kurios pagaliau susijungs į vieną bendrą grupę.

Klaipėda turi puikias galimybes patekti tarp keturių geriausių Lietuvos miestų. Pasak komandos prodiuserio Gintaro Bendžiaus, uostamiesčio komanda padarė viską, ką galėjo - atlikėjai visada pasirodo puikiai, o Klaipėdos sportininkams nėra lygių. Dabar atėjo metas paprastiems klaipėdiečiams parodyti, ko esame verti. "Mes galime įrodyti, kad esame ne trečiasis Lietuvos miestas, o pirmasis", - ragino prodiuseris.

Klaipėdiečiai ir kaimynai kviečiami negailėti savo balsų, nes tik žiūrovų balsavime nusileidžiame artimiausiai konkurentei - Marijampolei. "Juk skambučiai kainuoja vos kelis centus, o laimėjus "Lietuvos supermiestą" išleisti pinigai grįš su kaupu - prizas bus skirtas visam miestui", - sakė G. Bendžius. Be to, komandos prodiuseris pažadėjo, jog laimėtas prizas būtų ne vienintelė dovana miestui - pergalės atveju klaipėdiečiai sulauktų įspūdingo ir nemokamo laidos dalyvių padėkos koncerto.

Šį sekmadienį muzikinėje užduotyje klaipėdiečiams atstovaus Steponas Januška ir vokalinė grupė "Capella A". Talento rungtyje įspūdingą flamenko šokį demonstruos Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto trupė. Sportinėje rungtyje uostamiesčiui atstovaus dviratininkas, dviračių parduotuvės "Judėk pirmyn" atstovas Valdemaras Saprykinas. Jis išvystys tokį greitį, kad kitiems miestams teks tik išsižioti iš pavydo.

Taip pat šią savaitę internete kviečiama šauniausiu komandos kapitonu išrinkti klaipėdietį Simoną Donskovą.

Uostamiesčio komanda laukia didžiulio palaikymo jau šį sekmadienį, balandžio 10 dieną, 19.30 val., kai LNK kanalu bus transliuojama laida su mūsų miesto atstovais.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder