Klaipėdiečių stiprybė "Lietuvos supermieste" - vienybė

Klaipėdiečių stiprybė "Lietuvos supermieste" - vienybė

Praėjusį antradienį gausus būrys Klaipėdos įžymybių iškeliavo į sostinę, kur jų laukė dalyvavimas LNK projekto "Lietuvos supermiestas" laidos filmavime. Palaikyti uostamiesčio komandos išvyko ir didelis būrys sirgalių. Klaipėdiečių prodiuseriai po filmavimo negalėjo atsidžiaugti - puikiai pasirodė ne tik dalyviai, bet ir komandos fanai.

Pirmojo filmavimo metu, kaip ir žadėta, neoficialų miesto himną "Mano mieste" atliko choras "Cantare", Steponas Januška, Vilius ir Violeta Tarasovai bei Deividas Bastys. Komisijos nariams daina patiko, ypač vienai tarp jų buvusiai klaipėdietei. Jai "Mano mieste" priminė tradicinę Jūros šventę ir fejerverkus.

Abejingų nepaliko ir Klaipėdos miesto sporto centro atstovai - graikų-romėnų imtynių 2010 metų Lietuvos čempionas ir Europos čempionato vicečempionas Artūras Jankauskas, laisvųjų imtynių 2010 metų Lietuvos čempionas Edgaras Voitechovskis ir graikų-romėnų Lietuvos jaunimo čempionato prizininkas Robertas Mickevičius. Šių sportininkų treneris Artūras Ševalkovas nuo šiol bus oficialiai atsakingas už Klaipėdos komandos sportinę sudėtį.

"Apie trečioje rungtyje dalyvavusio Klaipėdos universiteto (KU) sportinių šokių kolektyvo "Žuvėdra" pasirodymą net kalbėti nėra ko. Tai buvo genialu ir nepakartojama", - sakė komandos prodiuseris Gintaras Bendžius.

Prodiuseris gerų žodžių negailėjo ir klaipėdiečių komandos sirgaliams: "Prieš mūsų komandos sirgalius nublanko visi kiti. Net kai kurie vilniečiai prisijungė prie Klaipėdos palaikymo. Manau, tai puiki proga parodyti, kas iš tikrųjų yra Lietuvos širdis, todėl labai svarbu vienybė.

Esame labai dėkingi KU Informacijos ir ryšių su visuomene skyriaus vedėjui Dariui Rekiui, taip pat Remigijui Žiogui, KU ir Klaipėdos socialinių mokslų kolegijos studentams, kurie pasistengė, kad Klaipėdos sirgalių būrys atrodytų įspūdingai. Taip pat norėtume labai padėkoti informaciniams rėmėjams dienraščiui "Vakarų ekspresas" ir radijo stočiai "Laluna", kurie pasistengė, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie dalyvavimą projekte "Lietuvos supermiestas".

Klaipėdiečiai jau turi ir oficialų komandos himną, kuris atliekamas kartu su kapelija "Mingė". Planuojama pristatyti iš įdomiausių filmavimo akimirkų sukurtą himno klipą.

Akimirkas iš pirmojo laidos filmavimo su klaipėdiečiais galite pamatyti socialinio tinklo "Facebook" puslapyje "Supermiestas Klaipėda". Čia galėsite sužinoti ir karščiausias projekto naujienas.

Pirmąją laidą su klaipėdiečiais LNK kanalu kviečiame žiūrėti ir savo komandą palaikyti jau sausio 30 d., sekmadienį, 19.30 val. Komandos sėkmę lems ne tik komisijos, bet ir žiūrovų balsai.

Visi, norintys prisijungti prie komandos sirgalių ar turintys įdomių idėjų, galinčių pasitarnauti klaipėdiečiams, kviečiami savo pasiūlymus siųsti el. paštu [email protected]

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder