"Laluna" - vasaros radijas

Jau keletą metų iš eilės populiariausia Klaipėdos radijo stotis šiltąjį sezoną pradeda šūkiu "Laluna" - vasaros radijas. Matyt, šūkis pasiteisino.

Kylanti žvaigždė

Rytinėje laidoje "Gyventi gera" be įprastinių rubrikų: orų, horoskopų, kriminalinių bei profesionaliausiai Klaipėdos krašte pateikiamų žinių tarnybos naujienų, jau porą savaičių klausytojai girdi ir naująjį eterio balsą - Darių Baltunį. Pakeitęs buvusį laidos vedėją Joną Norkevičių, nuo šiol jis kartu su kolege Jūrate Tamošauskyte žadins klaipėdiečius.

"Darius yra protingas, darbštus ir perspektyvus jaunuolis, todėl mes tikimės, kad labai greitai "Laluna" turės naują žvaigždę", - optimistiškai nusiteikęs kalbėjo radijo vadovas Tadas Žemaitis. "Visada norėjau išbandyti savo jėgas rytinėje laidoje. Tikrai negražbyliauju: man smagu keltis su saule ir gera nuotaika dalintis su klausytojais", - tikino Darius.

Viktorija - ant bangos

Viena iš didžiausių "Lalunos" naujienų - laidoje "Vasaros banga" girdimas buvusios "Mango" dainininkės Viktorijos Perminaitės balsas. Ji pakeitė atžalos susilaukusią ilgametę "Vasaros bangos" vedėją bei programų vadovę Vaidą Vitaitę.

"Pasikvietėme Viktoriją manydami, kad jos sceninė, darbo televizijoje sukaupta patirtis padės jai atsiskleisti ir kaip radijo laidų vedėjai. Tikimės, kad Viktorijos nuoširdumas bei gebėjimas paatvirauti suteiks laidai naujų spalvų ir patiks klausytojams", - sako T. Žemaitis. Kartu su Skirmantu Jutkoniu radijo eteryje startavusi Viktorija, pasak "Lalunos" vadovo, pasirašė sutartį tik vasaros sezonui.

"Viktorijos debiutą vertinu teigiamai. Ji laidoje yra tokia, kokios ir tikėjausi. Kita vertus, jau pakviesdamas ją dirbti, nekėliau jai užduoties tapti profesionalia radijo laidų vedėja. Galų gale per tris mėnesius ji tikrai negalėtų to pasiekti. Kaip jai seksis, pažiūrėsime. Galbūt, baigiantis sutarčiai, jai kils kokių nors originalių minčių ir mes kartu apsvarstysime galimybes bedrabarbiauti toliau. Tačiau, jei Viktorija rudenį ir nebedirbs radijuje, tai dar nereikš, kad ji nepateisino vilčių", - teigė T. Žemaitis.

Linksmesnė širdelė

Vakarinė programa "Ko širdelė geidžia" taps dar labiau pašėlusi. "Vasara yra geriausias metas linksmintis. Tokiu metu norisi daugiau bendrauti, leisti laiką su draugais. Tad nuo šiol vasarinėje "Širdelėje" klausytojai gali ne tik mėgautis energingais muzikos ritmais, bet ir susipažinti", - sako laidos vedėjas Artūras Trofimovas.

Laida masins klausytojus ir naujais žaidimais. Vienas jų - "Vasara ant ratų". "Kaip tai atrodys? Jei vairuojate automobilį, aš, pavyzdžiui, paskambinęs galiu paklausti, ką savo rankose laiko Taravos Anikė. Pokalbininkas, jei norės, nuvažiuos į Teatro aikštę ir tiesioginės transliacijos metu papasakos, ką pamatė.

Kitas žaidimas - "Trumpas sujungimas" - klausytojus pakvies papokštauti ir pakvailioti. Atsitiktinio pokalbininko paprašysiu, pavyzdžiui, nuvažiuoti į bet kurią degalinę ir ten kartu su degalinės darbuotoju padainuoti duetu", - sako Artūras. Klausytojų pastangos, pasak "Širdelės" vedėjo, bus įvertintos - jų lauks puikūs prizai.

Prizai, siurprizai

"Laluna" radijo klausytojams padovanos net dvi keliones į Kretą. Birželio ir liepos mėnesiais eterio bangomis vyks žaidimas. Klausytojai bus raginami balsuoti: kurios dainos jiems labiau patinka - graikiškos ar tos pačios dainos lietuviškai. Užsukę į "Lalunos" interneto svetainę, žmonės gali užsiregistruoti, pasiklausyti dainų ir galbūt laimėti kelionę.

Viena iš naujienų - galimybė tiesioginio eterio metu paskambinti į bet kurią šalį. Tai klausytojai gali padaryti programos "Ko širdelė geidžia" metu. Klausytojas turės parašyti elektroninį laišką adresu: [email protected]. "Ir jei jo draugas, kolega ar jis pats gyvena užsienyje, mes suteiksime galimybę tiesioginio eterio metu paskambinti į bet kurią pasaulio šalį. Manau, tai bus puikus siurprizas tam, kuris bus sveikinamas, ir puiki pramoga skambinančiajam", - sako Artūras Trofimovas.

"Smagu yra ir tai, kad mes galime pasiekti tuos žmones, kurie yra išvykę iš Lietuvos. O šie, net ir gyvendami užsienyje, nori jausti ir žinoti kuo gyvena Klaipėda. Jie turi galimybę klausytis "Lalunos" laidų internetu. Maža to. Jie gali dalyvauti ir kaip laidų pokalbininkai bei perduoti linkėjimus Lietuvoje likusiems draugams ar giminaičiams", - pasakojo Tadas Žemaitis.

Futbolo karštinė

Vykstant Europos futbolo čempionatui, "Laluna" taip pat nelieka "nuošalėje". Birželio mėnesį rubriką "Futbolo karštinė" veda sporto gerbėjas Simas Stankus. Kiekvieną dieną vykstant rungtynėms, klausytojai turi galimybę išgirsti pačias operatyviausias čempionato žinias, komentarus, gandus.

Jūratė RAKAUSKAITĖ

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder