"Lietuvos supermieste" - paskutinė kova prieš pusfinalį

"Lietuvos supermieste" - paskutinė kova prieš pusfinalį

Jau rytoj projekte "Lietuvos supermiestas" klaipėdiečių komanda paskutinį kartą susikaus savo pogrupyje. Šioje laidoje paaiškės, kurios dvi komandos prisijungs prie Žemaitijos ir Visagino, jau užsitikrinusių kelialapį į pusfinalį.

Šį kartą žiūrovams teks rinktis iš Klaipėdos, Marijampolės ir Panevėžio.

Kapitono Simono Donskovo vadovaujamiems klaipėdiečiams šį kartą muzikinėje rungtyje atstovaus Steponas Januška ir vokalinė grupė "Capella A". Talento rungtyje flamenko šokį demonstruos Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto trupė. Sportinėje rungtyje uostamiesčiui atstovaus dviratininkas, dviračių parduotuvės "Judėk pirmyn" atstovas Valdemaras Saprykinas. Pasak komandos prodiuserio Gintaro Bendžiaus, net neverta abejoti klaipėdiečio kojų miklumu.

Komandos prodiuseris dar kartą ragino visus miestiečius negailėti savo balsų: "Balsų skaičius neribotas, o skambutis kainuoja vos kelis centus. Parodykime, kad mes, o ne Marijampolė, turime pačius šauniausius miestiečius. Juk komandos nariai viso projekto metu atidavė viską, ką galėjo. Puikiai pasirodėme ne tik talentų, bet ir sportinėse rungtyse, rinkome aukščiausius komisijos balus. Dabar metas klaipėdiečiams įrodyti, ko jie yra verti. Klaipėda gali tapti pirmuoju miestu Lietuvoje, nes iš projekto iškrito ir Kaunas, ir Vilnius, reikia tik šiek tiek pasistengti."

Komandos prodiuseris priminė, jog laimėjus šį projektą, klaipėdiečiai gautų dovaną, skirtą visam miestui. Jis taip pat žadėjo, jog pergalės atveju klaipėdiečiai sulauktų įspūdingo ir nemokamo laidos dalyvių padėkos koncerto.

Uostamiesčio komanda laukia didžiulio palaikymo jau šį sekmadienį 19.30 val., kai LNK kanalu bus transliuojama laida su mūsų miesto atstovais.

Aktyviausi sirgaliai kviečiami nuo 19 val. rinktis į štabą restorane "Livonia". Čia, kaip ir visuomet, lauks ne tik puiki atmosfera, bet ir įvairios staigmenos bei prizai.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder