Prabangioje Viduržemio jūros viloje Edvardas Žičkus slepia mylimąją?

Prabangioje Viduržemio jūros viloje Edvardas Žičkus slepia mylimąją?

Pasaulines garsenybes sugebantis prakalbinti televizijos laidų kūrėjas, populiariosios TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas Edvardas Žičkus jau kurį laiką neatsiliepia telefonu, neatsako į elektroninius laiškus ir net artimiausiems draugams yra uždraudęs atskleisti, kur slepiasi nuo aplinkinių. Meilės romanas? Prabangios atostogos? O gal pasiruošimas dvidešimtajam TV3 sezonui? Išgauti atsakymą sugebėjo vieninteliai – atkaklieji TV3 laidos „Be komentarų“ žurnalistai.

Info šou komandai pavyko išsiaiškinti, kad praėjusios savaitės pabaigoje ankstyvą sekmadienio rytą E. Žičkus išskrido prie Viduržemio jūros. Slaptų šaltinių teigimu, garsus žurnalistas savo lėktuvo laukė VIP klube Vilniaus oro uoste, o vos spėjus orlaiviui nusileisti, „Gyvenimas yra gražus“ vedėją pasitiko automobilio tamsintais stiklais vairuotojas ir išvežė nežinoma kryptimi.

Kaip tvirtina televizijos prodiuserio lėktuvo bendrakeleiviai, telefonu Edvardas aptarinėjo po kelių dienų turėjusios įvykti kelionės jachta detales. „Jis minėjo šešiolikos metrų ilgio baltą greitaeigę jūrinę jachtą ir tai, kad ja keliaus du žmonės. Kartu su juo atskridusi tamsiaplaukė mergina buvo nustebinta sandorio kainos, tad panašu, kad juodu dar ilgai diskutavo dėl išvykos“, – „Be komentarų“ kūrėjams TV3 laidų vedėjo atostogų paslaptis atskleidė tuo pačiu lėktuvu skridusi vilnietė.

Iš nuotraukų viename socialiniame tinklalapyje akivaizdu, jog E. Žičkus šiomis dienomis mėgaujasi išskirtine prabanga. Tik draugams pasiekiamame profilyje jis publikuoja nuotraukas su poilsio prabangioje viloje įdomybėmis – su ištaigingais dviejų kambarių apartamentais, milžiniška terasa ir sūkurine vonia. Rodos, „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas tikrai džiaugiasi nerūpestingomis atostogomis.

Po atkaklių bandymų „Be komentarų“ žurnalistams vis dėlto pavyko prisiskambinti Edvardui, tačiau šis, pabrėžęs, kad apie nieką kita, kaip tik apie ramybę, šiuo metu nenusiteikęs mąstyti, suskubo baigti pokalbį: „Kol kas – jokių komentarų!“

Jau greitai „Be komentarų“ laidoje TV3 žiūrovai išvys išskirtinius kadrus iš slaptų televizijos laidų kūrėjo atostogų prie Viduržemio jūros ir savo akimis įsitikins kokia prabanga mėgaujasi žinomas vyras.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder