Radijo stotyje "Kelyje" - naktinės reformos

Radijo stotyje "Kelyje" - naktinės reformos

Ilgą laiką Klaipėdoje gyvavusi radijo stotis "Kelyje" po Kalėdų ėmė stebinti savo klausytojus negirdėtais balsais ir transliacijomis iš Kauno. Buvę stoties darbuotojai tikina, jog darbo be jokių paaiškinimų neteko per naktį. Per tą patį laiką esą iškraustyta ir stotyje buvusi aparatūra. Tuo tarpu radijo stoties vadovas tikina, jog transliacijos vyksta kaip ir vykusios - tiesiog norėta atsinaujinti.

"Dirbome, viskas buvo gerai, kol baigiantis metams išgirdome gandus, jog Klaipėdos stotis "Kelyje" ketina keletą valandų retransliuoti programas iš kitų miestų, tačiau nieko baisaus neįtarėme", - pasakojo buvę radijo stoties "Kelyje" klaipėdietiškos versijos darbuotojai.

Tačiau vieną vakarą, visai prieš Kūčias, į Klaipėdą iš Kauno atvyko stoties vadovas. Jis, anot darbuotojų, pasakė, kad vakare bus vykdoma techninė profilaktika, todėl vakarinių laidų vedėjai ramiausiai išėjo namo. Ryte radijo stotyje pasirodę darbuotojai rado tuščią studiją - visa reikalinga aparatūra buvo išvežta.

"Taip mes, keturi darbuotojai, per vieną naktį paslaptingai netekome pareigų. Žinojome, kad po Naujųjų baigiasi mūsų autorinės sutartys, tačiau niekas nieko apie pasikeitimus nepaaiškino. Nei mums, nei klausytojams", - stebėjosi buvę laidų vedėjai.

Pasikeitimus netruko pastebėti ir nuolatiniai radijo stoties klausytojai, kurie taip ir neišgirdo, kodėl staiga nebeliko jų mėgstamų laidų vedėjų, o transliacijos atskrieja iš kitų miestų.

"Mėgstamiausia radijo stotis, mėgstamiausi vedėjai... Buvo. Kas dabar vyksta? Iš tiesų, ši stotis Klaipėdoje turėjo daugybę gerbėjų, tad, manau, žmonės yra nusipelnę bent šiokio tokio paaiškinimo... Be galo gaila, kai važiuojant ryte, vakare po darbo nieko nebeišgirstame. O buvo tikrai supervedėjai..." - radijo stoties tinklalapyje netikėtus pasikeitimus įvertino internautė Agnė.

Tuo metu radijo stoties "Kelyje" direktorius Arvydas Grybauskas tikina, jog klaipėdietiškoji stoties "Kelyje" versija veikia, transliacijos kaip vyko, taip ir vyksta, tačiau įvyko pasikeitimų, kurių ateityje ketinama gausinti.

"Pasikeitė žmonės, bandome programą mėtyti - tai iš vieno miesto, tai iš kito. Juk taip patogiau - negi kviesis kažką iš Vilniaus pakalbėti į Klaipėdą. Atsirado naujos galimybės, naujos technologijos", - gana abstrakčiai pasakojo stoties vadovas.

Jis tikino, jog šitokie pokyčiai vyksta tikrai ne taupymo sumetimais:

"Viskas yra ne taip. Kaip tik plečiamės. Viskas transliuojama, niekas niekur nenutrūko. Atsinaujinome ir galvojame apie dar daugiau naujienų", - tikino A. Grybauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder