Rytoj - paskutinė pusfinalio kova

Rytoj - paskutinė pusfinalio kova

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pogrupių kovos. Į pusfinalį nukeliavo keturios komandos: Žemaitija, Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Nuo šiol komandos kausis kiekvieną sekmadienį, kol galiausiai finale paaiškės pats šauniausias Lietuvos miestas. Antroji ir paskutinė pusfinalio kova - jau rytoj, 19.30 val.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Jūsų balsai yra labai svarbūs. Nes tik nuo jų priklausys, ar Klaipėda pateks į finalą. Aktyviausi uostamiesčio komandos sirgaliai, kaip įprasta, sekmadienį 19 val. kviečiami rinktis štabe, įsikūrusiame restorane "Livonia".

Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Aldas KLIUKAS, UAB "Pamario restauratorius" direktorius
"Lietuvos supermiestas" yra gražus, puikus ir vykęs projektas. Nors tai yra žaidimas, bet kelia gana geras emocijas ir labai užveda. Juolab kad ir pats dalyvavau viename filmavime, pasirodžiau su gausia klaipėdiečių palaikymo komanda ir patyriau pačius geriausius jausmus. Jau beveik nusistovėjo nuomonė, jog Klaipėda yra Lietuvos lyderė, supermiestas. Tai neatsitiko šiandien ar vakar. Tai yra gražių ir kryptingų mūsų visų veiksmų išdava. Nuo tada, kai Eugenijui Gentvilui būnant meru vėl įsisiūbavo jūros šventės, kai atsirado džiazo festivaliai, buvo sutvarkytos krantinės ir taip toliau. Mums visiems jau aišku, Klaipėda yra supermiestas, dabar reikia, kad tai būtų visuotinai pripažinta. Todėl kviečiu visus pažįstamus ir nepažįstamus klaipėdiečius bei kaimyninių miestelių gyventojus palaikyti Klaipėdos komandą ir balsuoti už ją projekte.

Artūras ŠEVELKOVAS, graikų - romėnų imtynių treneris
Palaikau Klaipėdą "Lietuvos supermieste". Klaipėdos komandoje kuruoju sportinius reikalus. Surenkame pačius stipriausius klaipėdiečius ir įrodysime, kad Klaipėdoje net sportas yra pats stipriausias Lietuvoje. Man atrodo, kad mums tai visai neblogai sekasi. Tai aš, kaip sportininkas ir gerai Klaipėdos sportą pažįstantis žmogus, galiu tvirtai pasakyti. Dažnai tenka atstovauti Lietuvai, tačiau jeigu reikia kovoti už miestą - tai tik už Klaipėdą. Aš tikiuosi, kad miestiečiai turi sportinio azarto ir palaikys savo komandą.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder