"Šok su manimi" atidaryme teisėjaus Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko

"Šok su manimi" atidaryme teisėjaus Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko

Rugpjūčio 21 dieną startuosiantis TV3 šokių projektas "Šok su manimi" kvies į nepakartojamą šou atidarymo šventę, kurioje sutiko dalyvauti ir žymiausia Lietuvos ledo šokėjų pora - Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko. Tiesa, šį kartą jie ne ant ledo šoks, o vertins šokių aikštelėje pirmą kartą prieš komisiją pasirodysiančius projekto dalyvius.

Retai Lietuvoje pasirodanti pora džiaugiasi galimybe atvykti į gimtąją šalį ir stebėti, kaip sekasi tikriems šokio virtuozams ir ryškiausioms šalies žvaigždėms. Daugelis jų Turkijos kurorte šiuo metu besiilsinčiai porai nėra pažįstamos, tačiau "Šok su manimi" šou jie puikiai žino, nes kaip tik čia pernai dalyvavo jų choreografas Gintaras Svistunavičius.

"Iš Lietuvos sportinių šokių pasaulio pažįstame tik Gintarą Svistunavičių, kuris yra mūsų poros choreografas. Pernai jis dalyvavo šiame šou, o šiemet, kiek mums žinoma, treniruoja dviratininko Raimondo Rumšo ir Rūtos Ramanauskaitės porą. Bet mes būsime objektyvūs ir stengsimės pažinti visus šokėjus", - sako pirmoje antrojo sezono TV3 šokių laidoje teisėjausiantys Povilas ir Margarita.

Iškart po apsilankymo Lietuvoje dailiojo čiuožimo žvaigždės keliaus atgal į Rusiją, kur ruošis naujam televizijos šou ant ledo projektui bei žiūrovų pamėgtam "Liepsnojančiam ledui".

TV3 inf.

VERTINS. P. Vanagas ir M. Drobiazko vertins šokių aikštelėje pirmą kartą prieš komisiją pasirodysiančius TV3 šokių projekto dalyvius.

TV3 nuotr.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder