"Ventukas" Juozas: norėjau apsigyventi su Karina Voropaj, bet mus išskyrė

"Ventukas" Juozas: norėjau apsigyventi su Karina Voropaj, bet mus išskyrė

Jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono, kurio premjera – jau rugsėjo 2-ąją, šauklys – infošou „Be komentarų“ antradienį, rugpjūčio 7-ąją, 21.00 val. atskleis dar niekur nematytus, slaptus kadrus iš populiariausio Lietuvoje šokių projekto „Šok su manimi“ stovyklos atidarymo užkulisių.

Išskirtines galimybes patekti į garsiausių Lietuvos žvaigždžių privačias erdves turinčios „Be komentarų“ laidos kameros sugebėjo užfiksuoti net ir tai, su kuo vienoje lovoje miega dainininkė Asta Pilypaitė, „Šok su manimi“ veteranas Deividas Meškauskas ir seksualioji šokėja Eglė Straleckaitė.

„Aš labai norėjau gyventi su Katerina Voropaj, bet mus išskyrė, mane apgyvendino su kalėjimo direktoriumi! Katerina dabar verkia kambaryje. Mes su ja net daiktus buvome į vieną didelį lagaminą susidėję, labai tvarkingai – apatinius prie apatinių. O dabar man teko su maišeliu visus savo daiktus persinešti į kitą kambarį“, – TV3 eteryje apgailestaus K. Voropaj šokių partneris „ventukas“ Juozas Butnorius.

Pro „Be komentarų“ filmavimo kameras „Šok su manimi“ stovykloje nepraslydo niekas: garsiausios TV3 eterio ir pramogų pasaulio žvaigždės, demonstruojančios dailius, įdegusius savo kūnus, aptemtus maudymosi kostiumėliais, šokėjų poros, romantiškai gurkšnojančios šampaną lovose ir linksmybės iki paryčių.

Garsenybės net atskleidė slaptus planus, kaip įveikti konkurentus net nešokant. „Mes alkūnėmis skinsimės kelią į pergalę. Esame gražiausia pora ir turime tikslą išlikti tokia iki šokių projekto pabaigos, todėl mūsų konkurentai kentės!“ – žvelgdamas į gražuolę savo šokių partnerę Milaną Jašinskytę-Pankevičienę „Be komentarų“ žiūrovams rytoj pasakos TV3 sporto žinių vedėjas Mindaugas Rainys.

Ar A. Pilypaitė sutiko gyventi viename kambaryje su perpus jaunesniu šokių partneriu? Kodėl Ineta Stasiulytė nė per žingsnį nesitraukia nuo savo mylimojo D. Meškausko? Kurios žvaigždės antroji pusė vos prasidėjus stovyklai jau nebegali sulaikyti pavydo? Pikantiški ir atviri atsakymai – antradienį 21.00 val. per TV3.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder