Vitalija Katunskytė: Palangoje - tikra krizė

Vitalija Katunskytė: Palangoje - tikra krizė

„Krizė! Dirbu Palangoje kiekvieną dieną, be laisvadienių – nuovargis didžiulis, o apyvartų ir pinigų nėra...“ – jau pirmadienį 21.00 val. pikantiškiausių žinių laidai Lietuvoje „Be komentarų“ prisipažins žinoma estrados dainininkė Vitalija Katunskytė.

Pasak jau devynioliktą vasarą šalies pajūryje koncertuojančios dainininkės, tokių nesėkmingų metų jau seniai nebuvo: „Anksčiau žmonių, kurie ateidavo į mano koncertus, stalai lūždavo nuo šampano, prabangaus viskio ir įmantriausių valgių. Olialia! O dabar žmonės nusiperka vieną alaus buteliuką ir sėdi visą vakarą.“

V. Katunskytė įsitikinusi – tokią padėtį lemia milžiniška tautiečių emigracija. „Lietuvoje liko tik pensininkai ir paaugliai. Nereikia tikėtis, kad jų stalai bus nukrauti prabangiais valgiais ir gėrimais. Sudėtingas laikmetis“, – TV3 eteryje pasakos ponia Vitalija. Ar dainininkė pasiryš nutraukti savo koncertus vasaros sostinėje?

Taip pat laidoje – išskirtinis skandalingosios operos solistės Asmik Grigorian interviu apie jai teismo priteistą skolą už komunalinius mokesčius bei intriguojantys, kraują kaitinantys kadrai iš TV3 projekto „Šok su manimi“ vasaros terasos vakarėlių. Kaip iš arti atrodo ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės ir mylimiausi eterio veidai, jau greitai besisuksiantys ant parketo ketvirtajame „Šok su manimi“ sezone? Kokias savo užgaidas ir būsimų pasirodymų kozirius jie atskleis?

Gardžiausi pramogų pasaulio kąsneliai ir jubiliejiniam, dvidešimtajam, sezonui besiruošiančios TV3 televizijos užkulisiai – tik pirmadienį 21.00 val. infošou „Be komentarų“ TV3 eteryje!

„Be komentarų“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. per TV3.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder