Bulvaras: Naglis Puteikis darbo biržoje rado darbą

Bulvaras: Naglis Puteikis darbo biržoje rado darbą

Į naująjį Seimą nepatekęs Naglis Puteikis "Bulvarui" guodėsi, kad eis ieškoti darbo į darbo biržą. Jis buvo kažkur skaitęs, kad ten siūloma net 20 000 laisvų darbo vietų. Ir štai buvusiam Seimo nariui pasisekė kaip aklai vištai grūdas.

N. Puteikis darbą rado. Jis tapo Seimo nario Petro Gražulio padėjėju. "Bulvaro" agentai įtaria, kad P. Gražulis taip pat kreipėsi į darbo biržą, nes niekaip negalėjo rasti padėjėjo.

P. Gražulis ieškojo būtent vyro, nes paskutiniu metu su moterimis jam nelabai sekasi. N. Puteikis atitiko visus keliamus reikalavimus: negeria, nerūko, pas mergas nelaksto. Turi butą Klaipėdoje, o tai visai šalia Klaipėdos rajono, kur Seimo nariu išrinktas P. Gražulis. Tiesiog atitiko kirvis kotą.

Pasisekė ir Klaipėdos rajonui, vietoj vieno Seimo nario gavo beveik du. Pasisekė, matyt, ir Klaipėdai. Grįžti į uostamiestį ir jį sudrebinti savo veikla žadėjęs N. Puteikis, dabar savo potencialą turėtų nukreipti į rajono problemas. Klaipėda ir toliau turėtų likti jo žmonos Ninos įtakos zona.

Tačiau "Bulvaras" gali ir klysti. Ryškiausiai dabartinio Seimo porai gali pasidaryti ankšta Gargžduliuose (Gargždai+Gražulis) ir tada bus klausimas, kas kieno žemes prisijungs - Klaipėda rajono ar rajonas Klaipėdos?

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder