Smiltynės perkėla pirks dar vieną keltą

Kelto laukiančius žmones prajuokino per garsiakalbį sklindantys absurdiški moralai

Sekmadienį kelto laukiančius žmones prajuokino per garsiakalbį sklindantys absurdiški moralai: "Keleiviai, klausykite kelto įgulos nurodymų. Pamatę alkoholinius gėrimus geriantį, praneškite kapitonui".

Bet kai po poros minučių vėl buvo pakartotas instruktažas, reikia manyti, skirtas nevispročiams, keleiviai ėmė replikuoti: "Neerzinkite įgulos!

Nespjaudykite saulėgrąžų ant denio, nedaužykite butelių.

Nešokite iš plaukiančio kelto, nesėskite ant kelto turėklų.

Ir apskritai, jeigu nesugebate žmoniškai elgtis, likite namie!"

Apžiūra

Už automobilio techninę apžiūrą dailiosios lyties atstovės linkusios mokėti nelegaliai dažniau nei vyrai.

Tai rodo neseniai Kelių transporto priemonių techninės apžiūros įmonių asociacijos "Transeksta" ir "Transparency International" Lietuvos skyriaus atlikta apklausa.

Suprantama - apžiūros vyrai yra ne geležiniai, todėl akimis klapsinčią ir klubais kraipančią moterį apžiūrėti (o gal ir "apžiūrėti") yra maloniau nei kažkokį metalo gabalą ant ratų.

Kai nėra instrukcijų

Vienas britas susprogdino savo namus, nes savo virtuvės grindis plovė valiklio ir benzino mišiniu. Garus uždegė vyro svetainėje buvęs boileris.

Nieko keista, jei tai būtų Lietuvoje. Iki šiol pas mus ne visada rasi ant prekių pakuočių užrašus ir instrukcijas mūsų kalba.

"Bulvarui" neseniai tuo teko įsitikinti perkant "vaikų džiaugsmą" "Play station 2" vienoje garsioje uostamiesčio buitinės technikos parduotuvėje - instrukcijos lietuvių kalba nebuvo, sakė neturi.

Vertėjų trūkumas Lietuvoje?

Dviejų per daug

Vienas Indijos verslininkas, gimęs su dviem lyties organais, nori, kad vienas iš jų būtų pašalintas, nes jis dabar negali susituokti ir turėti normalaus seksualinio gyvenimo.

24 metų indas iš šiaurinės Utar Pradešo provincijos praeitą savaitę atvyko į Naujojo Delio ligoninę ir papasakojo apie savo bėdą.

"Apie du visiškai funkcionuojančius penius net nerašoma medicinos knygose. Pasitaiko tokių atvejų, kai vyrai gimsta su dviem peniais, tačiau vienas iš jų nefunkcionuoja", - sakė Indijos sostinės ligoninės medikas.

Manoma, kad operacija bus labai sudėtinga, kadangi abu vyro lytiniai organai funkcionuoja. Bus sunku operuoti siekiant, kad pasilikęs vienas lyties organas galėtų funkcionuoti savarankiškai.

Kas kvepia brangiausiai

JAV žurnalas "Forbes" sudarė brangiausių aromatų pasaulyje dešimtuką.

Sąraše pirmauja "Clive Christian's Imperial Majesty", vienas jo flakonėlis kainuoja 215 tūkst. JAV dolerių.

Kvepalai supilstyti į unikalius gryno kalnų krištolo flakonėlius, jo dangtelis dekoruotas penkių karatų briliantais.

Šių kvepalų iš viso parduota 10 vienetų. Antrąją vietą užima kvepalai "Clive Christian's No.1", kainuojantys 2 tūkst. 150 JAV dolerių, trečiąją - "Caron's Poivre", raudonojo ir juodojo pipiro, gvazdikėlių, kario, kmynų ir kalendros aromato mišinys (2 tūkst. JAV dolerių).

Teigiama, kad viso pasaulio parfumeriai pešasi dėl vartotojų ir kiekvieną sezoną išleidžia sensacingas naujoves, neįprasčiausius aromatus.

Pavyzdžiai, kvepalus, primenančius ką tik iškeptą duoną, alų, sūdytą žuvį, gyvulius ir, žinoma, gėlių, įvairių prieskonių, eterinių aliejų aromatus, o mažučių flakonėlių kainos jau artėja prie astronominių skaičių.

Bulvaras: tikėk - netikėk

Galutinai nugalėti terorizmą pavyks tik tada, kai pavyks sučiupti Bin Ladeną ir tą suskį, kuris nuolat šlapinasi mūsų daugiabučio lifte...

Anekdotai

Riestainis, riestainis, tyčiojosi vaikai, net neįtardami, kad pagrandukas mirtinai sužeistas!

***

Kojinių susidėvėjimo stadijos:
1. Kai kojines pastatai į kampą ir jos stovi.
2. Kai kojines trenki į sieną ir jos prilimpa.
3. Kai nenusimovęs kojinių gali nusikarpyti nagus.
4. Kai nenusiavęs batų gali nusimauti kojines.
5. Kvapas yra, o kojinių nėra...

***

Kol Petriukas nepradėjo lankyti mokyklos, jis galvojo, kad jo vardas yra "Užsičiaupk".

***

Dienos perliukai

Klausimas: Kodėl negalima neperšokus griovio sakyti "op"?

Atsakymas: Todėl, kad neperšokus paprastai sakome ką nors rusiškai.

 

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder