Pabėgo iš pamokų ir "nutranzavo" į Kauną pasitikti Europos čempionų

Pirmadienį trys Klaipėdos moksleivės Agata, Evelina ir Julija (vardai pakeisti informacijos šaltinių prašymu), pabėgo iš pamokų ir "nutranzavo" į Kauną pasitikti Europos čempionų - Lietuvos krepšininkų.

Pagerbusios, bandė "tranzuoti" atgal į uostamiestį.

Kadangi niekas nestojo, merginos kūnais nugulė autostradą. Ir atsitik tu man, pro šalį kaip tik važiavo Klaipėdos krepšinio federacijos mikroautobusas.

Negi vairuotojas važiuos per merginas?

Sustojo ir paėmė moksleiviukes į vidų. O ten, be mūsų krepšinio funkcionierių, į Klaipėdą grįžinėjo ir Sauliaus Štombergo vyresnysis brolis Valdas.

Taigi merginos namolio pargrįžo su Štombergu. Nors ir dubleriu, bet vis tiek artimu čempionų kapitonui žmogumi...

Kur gi jūs pradingot?

Vilniečiai šaudė fejerverkus, kauniečiai pagerbė visą rinktinę, šiauliečiai miesto prieigose pasitiko Slaniną ir Žukauską, o Klaipėdos valdžia saviškių čempionų nebeprisiminė... ir ramiai sutiko tylų jaukų vakarą.

Prezidento pavyzdys užkrečia

Jo ekscelencija Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus buvo vienas iš nedaugelio tautiečių, kuris Švedijoje buvo kartu su komanda ir gerai prisimena anuos laikus, kai 1939 metais Lietuva antrą kartą tapo Europos čempionais.

Kaip pripažįsta jo ekscelencija, tais laikais, jis, būdamas moksleiviu, gana dažnai bėgdavo iš pamokų, kad galėtų stebėti krepšinio rungtynes. "Bulvaras" mano, kad Klaipėdos mokytojos nebaus anų trijų iš pamokų pabėgusių moksleivių.

Juk jos tik pasekė uždegančiu prezidento pavyzdžiu...

"Auksinė" karštligė

"Auksinė" ekstazė dėl krepšinio apėmė ne tik paprastus piliečius, bet ir uostamiesčio valdžios atstovus.

Meras, vienądien apsilankęs piliavietėje, su kitais susirinkusiais kalbėjosi ne apie kultūrinius reikalus, o apie lietuvių pergalę, klaipėdiečius krepšininkus ir apie galimybę įrengti krepšinio aikštelę šalia archeologinių piliavietės atodangų.

Bandyta nunuodyti V. Šustauską!?

Lietuvos laisvės sąjungos šauklys parlamentaras Vytautas Šustauskas vakar prieš vidurdienį Seime pasijuto blogai ir buvo skubiai išgabentas į ligoninę greitosios pagalbos automobiliu.

Kaip "Bulvarui" telefonu sakė V.Šustauskas, jis blogai pasijuto išgėręs Seimo restorane kavos.

"Pasidarė silpna, tamsu akyse. Vos nuėjau iki medicinos punkto", - sakė jis.

Seimo medicinos punkte parlamentarui buvo pamatuotas kraujo spaudimas. Anot kraujospūdį matavusios medikės, jis buvo "kritiškai mažas".

Iš Seimo parlamentaras greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežtas į Greitosios pagalbos Toksikologijos skyrių.

Seimo narys teigia niekada neturėjęs problemų dėl žemo spaudimo, priešingai - jis nuolatos vartoja vaistus nuo per aukšto spaudimo. Pats V. Šustauskas įtaria, jog jį buvo bandyta nunuodyti.

"Bulvaro" pastaba: anksčiau ponui Vytautui pasidarydavo bloga nuo stipresnių gėrimų, dabar jau ir nuo kavos... Ar tik ponas Šustauskas nepraranda formos?

"Tarybinis" kapitalizmas

Kauno ir Vilniaus mėsų kombinatai mušasi dėl "tarybinio" prekės ženklo. Nors ir esam labai jauni, bet gi dar atsimenam "tarybinę" moterį, "tarybinį" žmogų, "tarybinę" laimę. Juk kaip visi džiaugėsi, kai tų prielipų atsikratė. Ir niekam nė į galvą neatėjo, kad "tarybinis" gali būti neblogas biznis. Visi mėsų mėgėjai krykštauja, pirkdami "tarybines" dešreles (sosiskas), o mėsos gamintojai trina rankas - "pataikėm". Belieka trintis galvas, svarstant, kas gi per gyvis, tas buvęs "tarybinis" žmogus: ne taip seniai keikė tarybinę mėsą, o dabar džiūgauja tarp gausybės kapitalistinių mėsos gardumynų atradęs "tarybinę" šlapią dešrą.

Lena Lolišvili keršija žurnalistams

Prezidento Rolando Pakso vizito į Gruziją metu šios šalies žurnalistus labiausiai domino jo santykiai su aiškiarege Lena Lolišvili, tačiau jau pirmasis per iškart po oficialaus sutikimo surengtą bendrą su Gruzijos prezidentu Eduardu Ševardnadze spaudos konferenciją klausimą šia tema pateikęs vietos žurnalistas, atrodo, daugiau akreditacijos į šalies vadovo spaudos konferencijas nebegaus.

Bent taip privačiai mūsiškiams pašnibždėjo E. Ševardnadzės spaudos atstovas Kacha Imnadzė.

Klausimo pabaigą išgirsti sutrukdė pradėjęs cypsėti mikrofonas, o prezidentui atsakius, jog jis ir jo šeima gerai pažįsta savo tėvynainius ne vien Gruzijoje, bet ir už jos ribų, konferencija netikėtai pasibaigė.

Gali būti, kad atkentėti už tai teks visiems šalies plunksnos broliams - finansų ministrė Dalia Grybauskaitė, matyt, per atstumą paveikta garsiosios aiškiaregės, jau prabilo apie ketinimus papildomai apmokestinti žurnalistų honorarus...

Dienos klausimas

"Two beer or not two beer?" Štai kur klausimas.

Anekdotai

- Na, klausykite, tai įžūlumo viršūnė! Aš jums pasakoju, kad mano žmona laukiasi, o jūs klausiate nuo ko!?
- Ko gi jūs taip jaudinatės. Aš maniau, jog žinote...


* * *

- Kai aš buvau mažas, gydytojas man sakė, jei aš nesilaiusiu kramtyti nagų, tai išaugsiu idiotu...
- Tai kodėl nesiliovėte?

Bulvaroskopas

Ir toliau palaikyk savo formą. Apvalumas taip pat yra forma...

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder