G.Landsbergis keičia profesiją: įsidarbino ponios vairuotoju

G.Landsbergis keičia profesiją: įsidarbino ponios vairuotoju

Konservatorių pirmininkui Gabrieliui Landsbergiui niekaip nepavyksta tapti rimta politine figūra, bet jis surado kitą nišą saviraiškai - vežioti po Europą Baltarusijos opozicijos lydere pristatomą Sviatlaną Cichanouskają.

Kas galėtų paneigti, kad vairuotojo darbas yra naudingesnis už konservatorių pirmininko? - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

abrielius šiuo metu ir šiaip turi ką dirbti, nes rinkiminė kampanija jau įsibėgėjo. Deja, patriarcho anūkui čia nelabai yra ką veikti. Jo nėra sąrašo viršuje ir jis turbūt pats supranta, kad kuo daugiau kalbės, tuo labiau kenks partijai.

Vartojant mėgstamą konservatorių formulę „kas galėtų paneigti", galima klausti: kas galėtų paneigti, kad partijos pirmininkas yra tuščia vieta? Visgi ponaitis Gabrielius į neviltį nepuola, ieško kitų saviraiškos būdų.

Jis kreipėsi į Europos liaudies partijos pirmininką Donaldą Tuską, siūlydamas į jos vadovų susitikimą pakviesti ponią Cichanouskają.

Ponas Tuskas gal neprieštaraus, leis atvežti tokią viešnią. Štai jau ir rimtas darbas ponaičiui Gabrieliui. Paskui, žiūrėk, sumanys dar kur nors ją nuvežti - vėl užsiėmimas. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder