Gyvūnijos pasaulis puola M.Adomėną

Gyvūnijos pasaulis puola M.Adomėną

„Seimūnas Mantas Adomėnas jau ne pirmą kartą patyrė gyvūnų išpuolį. Šįkart politiką užpuolė ypač pavojingi gyviai - sraigės, įžūliai apgraužusios reklaminį plakatą. Ponas Adomėnas svarsto, kuo tai paaiškinti - plakato maistinėmis savybėmis ar oponentų kėslais?“, - ironizuoja „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Vienas išpuolis būtų pusė bėdos, bet pastaruoju metu atrodo, kad prieš poną Adomėną susivienijo visas gyvūnijos pasaulis. „Elito naujienose“ esame aprašę, kaip kairuoliškų pažiūrų lapė nudžiovė jo batą.

Šįkart priešas yra mažesnis, bet klastingesnis. Ir žalos jis pridarė daugiau. Bus tų batų, bet kaip politikui gyventi be reklaminių plakatų? Sraigės Kauno rajone nusitaikė būtent į šią brangenybę ir plakatą gerokai apgadino.

Dabar ponas Adomėnas bando išsiaiškinti politizuotų sraigių motyvus. Feisbuke jis paskelbė dvi versijas. Pirmoji - jo plakatai yra skanesni, maistingesni nei konkurentų. Antroji - nagus prikišo toje pačioje apygardoje kandidatuojantis Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Pastarasis yra garsus agronomas, nusimano apie augalų veisles, tad gal moka ir kokią politizuotų gyvių veislę išvesti? Tai jau būtų beveik biologinis ginklas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder