Prezidentas siunčia V.Sinkevičių rinkti šiukšlių

Prezidentas siunčia V.Sinkevičių rinkti šiukšlių

„Jeigu kam buvo neaišku, ką Virginijus Sinkevičius veiks aplinkos ir vandenynų komisaro poste, tai prezidentas Gitanas Nausėda paaiškino. Jis ponui Sinkevičiui padovanojo graibštą. Užuot kiurksojęs kabinete, būsimasis komisaras galės savo rankomis išvalyti Europos vandenis“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Nors daug kas jauną amžių vadina pono Sinkevičiaus trūkumu, Europos Komisijoje tai virs privalumu. Jaunas žmogus, kitaip nei politikos veteranai, gali pasiraitoti rankoves ir pats imtis darbo.

Ne to darbo, į kurį ateini su baltais marškiniais ir kaklaraiščiu, o konkretaus darbo, nebijant susitepti kostiumą. Prezidentas įžvelgė šį potencialą ir ponui Sinkevičiui įteikė darbo įrankį.

„Padovanojau graibštą - būsimų darbų simbolį, padėsiantį apvalyti mūsų vandenis ir vystyti tvarią plėtrą“, - po susitikimo su būsimu komisaru paskelbė valstybės vadovas.

Simbolis, aišku, gerai, bet vien juo problemų neišspręsi. Vis kalbama, kad politikai neturėtų nutolti nuo liaudies, tai gal jau laikas parodyti pavyzdį?

Už vandenynus atsakingas komisaras, pats braidantis su graibštu ir valantis aplinką, būtų pats geriausias pavyzdys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder