50-metis Juozas Statkevičius parodė ištreniruotą kūną, o gerbėjai liko be žado

50-metis Juozas Statkevičius parodė ištreniruotą kūną, o gerbėjai liko be žado

Vienas garsiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius vis dažniau stebina savo gerbėjus. Socialinio tinklo paskyroje vyras dalijasi ne tik savo kūriniais, akimirkomis iš įvairiausių renginių ir kelionių.

Įvėpimo ieškodamas įvairiausiuose pasaulio kampeliuose, vyras nepamiršta ir savęs. Atostogų metu keliauja po miestus, ragauja autentišką maistą, grožisi gamta ir neapleidžia sporto.

Šį kartą socialinio tinklo paskyroje dizaineris pasidalijo nuotaikingomis fotografijomis. Jose vyras įsiamžinęs netoliese esančio vandenyno.

Pirmoje nuotraukoje vyras pozuoja gulėdamas ant akmenų ir demonstruoja savo ištreniruotą kūną.

Kitose fotografijose matyti, jog ne šiaip sau – J. Statkevičius net atostogų metu neapleidžia sporto ir gryname ore daro tempimo pratimus bei, nusileidęs ant rankų, daro atsispaudimus.

Paskutinėse nuotraukose matyti ir vyro raumenys, kurie atsirado įdėjus daug sunkaus darbo.

Pro akis šio įrašo nepraleido ir Juozo Statkevičiaus sekėjai, kurie komentaruose gyrė tobulą dizainerio kūną. „Nu bet koks kūno gražumas.

Daug jaunuolių jums turėtų pavydėti! Žinoma jūs irgi dar pačiam žydėjime“, „O jau kojų ilgumas , oho!“, Nesuprantu...Toks vaizdas, kad metai eina atgal kai kam. Vis jaunyn ir gražyn“, – Juozo Statkevičiaus nuotraukas komentavo gerbėjai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder