Aktorė J. Aniston papasakojo, ką veikia karantino metu: atskleidė nežinomą pusę

Aktorė J. Aniston papasakojo, ką veikia karantino metu: atskleidė nežinomą pusę

Karantinas neabejotinai pakeitė viso pasaulio kasdienybę. Ne išimtis ir Holivudo žvaigždės – aktorė Jennifer Aniston pasakojo, kad jau tris savaites iš savo namų nekėlė nė kojos, o pasaulį užvaldęs virusas gerokai pakeitė jos įpročius.

Kalbėdamasi su televizijos laidų vedėju Jimmu Kimmeliu, J. Aniston tikino, kad tai pirmas kartas per tris savaites, kai ji bendrauja su žmonėmis.

„Aš esu neįtikėtinai laiminga, kad galiu dabar su jumis kalbėtis. Tai yra pirmas kartas, kai aš kalbuosi. Kaip gera“, – šyptelėjo aktorė.

Vis dėlto J. Aniston tikino, kad taip ilgai neišeiti į viešumą jai nėra sudėtinga – moteris tikino, kad ir taip, jei tik galėtų, mieliau daugiau laiko praleistų savo namuose. Visgi aktorė tikino, kad jai sunku stebėti tai, kas vyksta pasaulyje.

„Šiandien yra lygiai trys savaitės, kai aš net nebuvau atvėrusi namų durų. Aš esu agorafobė, todėl man tai nėra iššūkis. Man daug sunkiau yra skaityti naujienas ir bandyti suvirškinti tai, kas vyksta pasaulyje. Aš sau leidžiu skaityti naujienas tik ryte ir vakare. Nematau prasmės tam skirti daugiau laiko, nes niekas nesikeičia“, – įsitikinusi J. Aniston.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder