Algirdas Šemeta garsina Lietuvą pasaulyje

Algirdas Šemeta garsina Lietuvą pasaulyje

Kas tie sportininkai ar kultūrininkai, garsinantys Lietuvą, - jie visiškai nublanksta prieš gerbiamą mokesčių eurokomisarą Algirdą Šemetą. Jis štai labai nori įsiamžinti kaip tas lietuvis, kuris sužlugdė visą ES keldamas degalų kainas, - ironizuoja dienraštis "Vakaro žinios" "Elito naujienose".

Plačiai už Lietuvos ribų žinomo mūsų valstybės naktinio mokesčių perversmo, padėjusio atvesti šalį į giliausią visų laikų krizę, iniciatorius ir organizatorius ponas Šemeta siekia dar didesnių tikslų. Jis nusprendė, kad reikia apmokestinti dyzeliną bei kitus degalus ne šiaip sau, o pagal išmetamų teršalų kiekį. Idėja - visai nieko. Bet štai ekspertai apskaičiavo, kad dyzelinas vidutiniškai dėl to pabrangs daugiau nei 1 litu.

Na, keliasdešimt tūkstančių litų per mėnesį gaunančiam Šemetai tai - ne problema. Užtat problemų kils visos Europos pramonei bei eiliniams vairuotojams. Bet ponas Šemeta bus dar kelis dešimtmečius minimas kaip tas „garsus žmogus iš Lietuvos”. Taigi bent jau įvaizdžiu rūpintis ateinančioms kartoms nereikės.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder