Amerikietis inžinierius nesiprausia jau 12 metų

Amerikietis inžinierius nesiprausia jau 12 metų

Gerai žinoma, kad norint išsaugoti žarnyno bakterijas, reikia gerti probiotikus, o jei bakterijas tiesiog užsipurkštumėme tiesiai ant odos? Chemijos inžinierius Dave`as Whitlock`as tiki, kad vietoj prausimosi po dušu reikia užsipurkšti specialų skystį su bakterijomis, kurios, anot mokslininko, sukuria panašias sąlygas, kokias prieš daugybę metų turėjo mūsų protėviai, rašo boston.cbslocal.com.

„Aš nesimaudžiau po dušu jau 12 metų“, – teigia inžinierius, pridurdamas, kad dar niekas nėra atlikęs išsamių tyrimų apie tai, kokį poveikį mums daro kasdieninis prausimasis po dušu.

„Mes dažnai supainiojame švarą su sterilumu“, – aiškina Jasmina Aganovic, probiotiką odai sukūrusios įmonės generalinė direktorė. Moteris aiškina, kad žmonėms reikia priartėti prie gamtos ir mus supančios aplinkos, nes net vaikai jau nebežaidžia lauke.

J. Aganovic teigia, kad jų sukurtas probiotinis purškalas leidžia žmonėms atprasti nuo perdėto šampūno, muilo ar dezodoranto naudojimo.

Nors jau 12 metų nesimaudantis inžinierius teigia naudojantis probiotinį purškiklį, gamintojai dar nesiima pateikti mokslinių įrodymų. Tiesa, įmonė artimiausiu metu pradės mokslinius tyrimus.

Probiotinis purškiklis prekyboje pasirodys kitų metų vasarą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder