Antradienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Antradienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.11, leidžiasi 17.54. Dienos ilgumas – 09.43.

Šiandien – ketvirtoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Skorpiono ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Esame tas, kas stengiamės atrodyti, todėl labai svarbu, kuo vis dėlto nusprendžiam apsimesti“ (K. Vonegutas).

**************

Astrologinė prognozė spalio 27-ai, antradieniui

AVINAS. Šį rytą bus nelengva pradėti darbus dėl mieguistumo, silpnumo. Išvakarėse vartojusieji svaigalus ar nekokybišką maistą, gali pajusti apsinuodijimo simptomus. Iki pat vakaro turbūt stigs energijos, pasitikėjimo savimi.

JAUTIS. Jeigu per daug nesitikite iš savo vaikų, draugų, mylimųjų, priimate juos tokius, kokie jie yra, tai šiandien rasite kuo pasidžiaugti. Visgi bendraujant reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu.

DVYNIAI. Iš ryto būsite gana neveiklūs ir išsiblaškę. Pasitelkite atidumą. Vėliau atsiras daugiau ūpo dirbti ir galite nemažai nuveikti. Regis, labai domins politikos naujienos.

VĖŽYS. Iš ryto kilusi intuityvi mintis arba prisimintas sapnas gali kažką išpranašauti ateičiai. Nors diena bus nebloga, bus lengva pakenkti savo autoritetui. Regis, kažko naujo pasimokysite.

LIŪTAS. Šį rytą jus gali išgąsdinti keistas negalavimas arba nuojauta, o įdienojus kai kas gali netgi pasitvirtinti. Visgi diena bus nebloga, ypač jei ketinate tvarkyti finansinį reikalą.

MERGELĖ. Šiandien jus gali sutrikdyti antrosios pusės būsena arba elgesys. Regis, bus sunku susikaupti darbui. Atidžiai pažvelgę į aplinkinius, galite pamatyti daug netikrumo. Kita vertus, to nereikėtų sureikšminti – juk žmonės negali būti tobuli.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto galite nekaip jaustis ir sunkiai vaikyti miegus. Labai priekabiai vertinsite savo ir kitų išvaizdą, stilių. Įdienojus labiau parūps darbas, šeima ir mažiau galvosite apie save.

SKORPIONAS. Iš ryto rūpesčių kels vaikai, artimi žmonės bei spūstys kelyje. Įdienojus fortūna šypsosis plačiau. Regis, neblogai seksis kūrybinė, pedagoginė veikla.

ŠAULYS. Jūsų rytas gali būti neįprastai vangus, mieguistas. Jeigu ne jūs, tai jūsų šeimos nariai judės labai lėtai ir vers jus vėluoti ar pan. Gerai, jei tik tiek tų stabdžių, nes galimi ir didesni rūpesčiai šeimoje.

OŽIARAGIS. Šiandien neieškosite žodžio kišenėje, o tai reiškia, kad lengvai megsite pokalbius, rinksite ir skleisite informaciją, tvarkysite reikalus telefonu bei internetu.

VANDENIS. Rytinis išsiblaškymas gali lemti vėlavimą, pamiršimą kažką pasiimti ir pan. Nepameskite raktų, piniginės, saugokitės vagių, sukčių. Nors niekas praktiškai neišsispręs, tačiau jūsų viduje kažkas pamažu keisis.

ŽUVYS. Rytas – apgaulių metas. Kiti jus arba jūs kitus mėginsite vedžioti už nosies, klaidinti. Nemanykite, kad ką nors apgavę galėsite džiūgauti. Tas džiaugsmas gali apkarsti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder